2011. február 20., vasárnap

Megfilmesedik a Dead Island (Frissítve)

Frissítve 02.21. Úgy tűnik egy nappal később megerősítették, hogy Sean Daniel mégsem szerezte meg a játék megfilmesítési jogait, de nincs kizárva, hogy film készül belőle valaha.

Múlthéten elég nagy sikert aratott a Dead Island videojáték bemutatója, és nem sokkal utána Sean Daniel, a Farkasember (The Wolfman) és A Múmia 3. - A Sárkánycsászár sírja (The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor) producere megvásárolta a játék megfilmesítési jogait.

Megfilmesedik a Dead Island
Sean Daniel saját cége a bemutató megtekintése után gyorsan megszerezte a jogokat, mielőtt más kaparintaná meg. A történet szerint egy lányt és családját a vakáció során zombik támadják meg.

A játék története meglehetősen hasonlít Uwe Boll játékadaptációja, a Holtak háza (House of the Dead) történetére. A tavaszi szünetben egy csapat fiatal egy közeli szigetre hajózik bulizni, a szigeten egy lélek sem lakik, csak vérszomjas zombik, és amikor leszáll az éj, a fiatalok rájönnek, hogy sürgősen fegyvert kell keríteniük, hogy megnyerjék a végső csatát a holtak házában.

Egyelőre még a fejlesztés stádiumában jár a Dead Island film, addig marad nekünk a tovább mögötti videojáték bemutatója.

Video Game Trailer:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból