2011. február 23., szerda

Michael Bay lesz a Zombik a Robotok ellen producere

Michael Bay lesz a Zombik a Robotok ellen producere

A Sony Pictures hozza tető alá a Zombies vs. Robots képregény alapján készülő mozifilmet, melynek producere Michael Bay lesz a Platinum Dunes produkciós cégén keresztül. J.T. Petty forgatókönyvíró felhasználta a képregényt, amely az Inherit the Earth szkriptje alapjául szolgált, amit ugyancsak a Platinum Dunes és a Sony gyúr majd késszé.

J.T. Petty forgatókönyvíró az Inherit the Earth című szkriptjéhez is felhasználta a képregényt, amit ugyancsak a Platinum Dunes és a Sony gyúr majd késszé.

A történet középpontjában egy fiatal lány áll, aki az utolsó ember a Földön, miután egy világméretű zombijárvány söpört végig. A lányt egy csapat robot védi a vad zombiktól, akik intelligensebbek, mint a korábban látott zombik. A képregénysorozatot Chris Ryall és Ashley Wood kreálta.

Bay mellett Bradley Fuller, Andrew Form, David Alpert és Rick Jacobs producerként lesz jelen a Zombies vs. Robotsnál. David Alpert neve azért hangzik ígéretesen, mert az AMC tavalyi sorozatánál, a The Walking Deadnél executive produceri posztot töltött be.

A Deadline beszámolója szerint még nem tűzték ki a forgatás dátumát.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból