2011. február 15., kedd

Szívesen elragadnák a sötét árnyak Michelle Pfeiffert és Helena Bonham Cartert

Szívesen elragadnák a sötét árnyak Michelle Pfeiffert és Helena Bonham Cartert

Tim Burton újabb női színészeket keres a Dark Shadowshoz, és szóba került Michelle Pfeiffer és Helena Bonham Carter neve, mint főszereplő a Warner Brothers vámpír-alapú szappanopera adaptációjában, tudósított a Deadline.

Michelle Pfeifferrel tárgyalnak, hogy játssza el Elizabeth Collins Stoddardot, a Collinwood birtok tulajdonosát, ahol játszódik a fő esemény. Helena Bonham Carter pedig Dr. Julia Hoffman szerepét kaphatja meg, aki ritka vérbetegségek gyógyítására specializálódott, és beköltözik a birtokra. Hoffman eredetileg megfenyegette Barnabas Collinst (Johnny Depp), bár később szövetségesévé válik, és gyógyítással képes Barnabas vérszomját enyhíteni.

Helena Bonham Cartert hivatalosan még nem hallgatták meg a szereppel kapcsolatban.

Mindkét színésznő dolgozott már korábban együtt Tim Burtonnal, Michelle Pfeiffer az 1992-es Batman visszatérben (Batman Returns) alakította a Macskanőt. Helena Bonham Carter pedig az Alice Csodaországban című családi fantasyben tűnt fel a Vörös Királynő szerepében.

Tim Burton rendezi a Dark Shadowst Seth Grahame-Smith és John August forgatókönyvéből, viszont még nem tudni, mikor látnak munkához.

4 megjegyzés:

Timcsi írta...

Mellékesen Burton együtt dolgozott még HBC-rel a Sweeney Toddban, a Halott Menyasszonyban, a Majmok Bolygójában, csak ami így hirtelen eszembe jut:) Meg persze ő élete párja.

függő_offline írta...

Jaja, ezt tegnap épp beszéltük haverral, hogy valszeg feltűnik majd benne.

gwen írta...

Tim Burton kezéből csak jó filmek jönnek ki. Erre is várok, már nagyon. Helena Bonham Carter jó színésznő, zseniális, amit ők ketten össze tudnak hozni :D

függő_offline írta...

gwen: ennyi, leírtál mindent :D

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból