2011. február 17., csütörtök

A The Wolverine nem folytatásfilm lesz

A The Wolverine nem folytatásfilm leszDarren Aronofsky rendező és Hugh Jackman is kijelentette a közelmúltban, hogy a The Wolverine különálló lesz. Egy furcsa kaland James Howlettről (Logan vagy Rozsomák), egy mutánsról, aki képes sérüléseiből felgyógyulni és a csontvázát borító adamantium nevű fémötvözetnek köszönhetően még erősebbé válik.
Aronofsky nagyon ragaszkodik hozzá, hogy a film ne az X-Men kezdetek: Farkas folytatása legyen. Elhatárolja magát az első filmtől, és megpróbál elválasztani minden köteléket:
Ez nem folytatás lesz.
A rendező a folytatásban megindokolta, hogy miért döntött úgy, hogy a Fekete hattyúval elért sikerei után egyből ezt a hatalmas és epikus mutánsfilmet készíti el:
Imádok Hugh Jackmannel dolgozni. És azt hiszem, tennem kell valamit a képregény-filmek világában, ami még nem történt meg. Izgatott vagyok, hogy végre olyan filmet készíthetek, amire mindenki kíváncsi, és nem én vagyok az elején az egyetlen ember, akit érdekel.
Annak ellenére, hogy Aronofsky ragaszkodik hozzá, hogy ez különálló lesz, és nem fog kötődni közvetlenül a Farkashoz (leszámítva azt, hogy ugyanúgy Hugh Jackman alakítja a címszereplőt), de a történetről mégsem kívánt beszélni. Tudjuk, hogy Japánban játszódik, és hogy Logannek szamuráj kardosokkal gyűlik meg a baja, de miben fog eltérni a korábbi szuperhősös filmektől? Aronofsky vajon képes lesz újraálmodni a műfajt, és otthagyni egyedi rendezői stílusát?
„Fogalmam sincs. Meglátjuk, mi történik.”
Az interjút az NBC Connecticut készítette.

9 megjegyzés:

Lalee írta...

Nem az adamantiumtól gyógyul. :) Azt csak beletették, pont annak köszönhetően, hogy regenerálódni tud. Meg a csontjait vonták be, nem bennük van, nem? Bár ebben nem vagyok biztos.

függő_offline írta...

Elvileg a cikk ezt írta, ha tegnap nem néztem be. Asszem ja, az Origins szerint a csontjait vonták be/vagy a csontjai helyett kapta az adamantiumot?!

függő_offline írta...

Utánaolvastam kicsit, erről van szó:
"Erős öngyógyító képessége azonban csontjaira nem terjedt ki és azok nem gyógyultak. A H Ügyosztály felajánlotta neki, hogy egy hosszú és fájdalmas eljárás során kicserélik az összes csontját, kivéve a koponyáját és a gerincét egy adamantim vázra."

De bővebben itt van minden: http://hu.wikipedia.org/wiki/Rozsom%C3%A1k_%28k%C3%A9preg%C3%A9ny%29

Lalee írta...

Akkor a cikk hülyeséget írt. :D Alapból van neki gyógyulási képessége, azért van már vagy 200 éves, és azért bírta ki a fémbeültetést. Az már igazából nem is lényeg, hogy rajta van a csontján, vagy benne, vagy benne is meg rajta is, de biztos nem a fémtől gyógyul.

"Wolverine is a mutant, possessing animal-keen senses, enhanced physical capabilities, three retracting bone claws on each hand and a healing factor that allows him to recover from virtually any wound, disease or toxin at an accelerated rate. The healing factor also slows down his aging process, enabling him to live beyond a normal human lifespan. His powerful healing factor enabled the supersoldier program Weapon X to bond the near-indestructible metal alloy adamantium to his skeleton and claws without killing him." http://en.wikipedia.org/wiki/Wolverine_%28comics%29

Lalee írta...

Amit idéztél, az "fel nem használt eredettörténet". Ha kicsit lejjebb tekersz ott van a képességeinél leírva.

függő_offline írta...

Valóban nem a fémtől (hiszen mielőtt megkapta a fémet az Originsban, azelőtt is tudott gyógyulni), logikus, úgyhogy ezt elszúrtam... vagy a cikk. Mind1, hazaértem, javítom.

Lalee írta...

Legalább kibogoztuk a dolgot. :)

függő írta...

Simán, közben már javításra is került. Köszi, h szóltál ;)

(tegnap amúgy elég szarul voltam este, de mondjuk erre odafigyelhettem volna :) )

Lalee írta...

Nincs mit. :)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból