2011. március 8., kedd

Casting 08.03.11.

  • Simon Pegg elárult néhány fontos dolgot a Mission: Impossible Ghost Protocolról, ami tulajdonképpen egy reboot, pont ugyanolyan reboot, mint amit a Sony csinál a The Amazing Spider-Mannel.
  • Mivel Jon Favreau dobta a Vasember 3-at (Iron Man 3), így Shane Black szerződött le a rendezői posztra nemrégiben, és most a Marvel felkérte a Durr, durr és csók író-rendezőjét a forgatókönyv vasba vésésére. Kiderült az is, hogy 2012-ben látnak munkához, miután véget ért a The Avengers forgatása.
  • A Channing Tatum főszereplésével készülő Pán Péter: Kezdődik! (Peter Pan Begins) című fantasy kalandfilm végül a Sonynál kötött ki.
  • Gale Anne Hurd szerezte meg a Namesless címre hallgató projektet a Valhalla Motion Pictures produkciós cége számára. Egy modernizált westernről van szó, melyben bérgyilkosok vadásznak egy kulcsfontosságú tanúra, aki egy szigorúan titkos kormányépületben bujdokol, míg bíróság elé nem kerül.
  • Szinte biztos, hogy elkészül a Monopoly film, melyet szívesen bíznának a kreatív gondolkodású Ridley Scottra, aki mostanság az Alien spin-offal, a Prometheusszal van elfoglalva. Úgyhogy leghamarabb 2014-ben, vagy 2015-ben kerülhet vásznakra a játékadaptáció, annak ellenére, hogy már 2012-ben el szeretnék kezdeni a forgatást.
  • Trent Reznor beszélt Abraham Lincoln: Vampire Hunterről, és megtudhattuk, hogy Timur Bekmambetov rendezővel barátok, és nagyon tehetséges rendezőnek tartja őt. A forgatókönyv elolvasása után Reznor úgy gondolja, hogy kihívást jelent számára a film, mint zeneszerző, mert ez a projekt teljesen különbözik David Fincher filmjétől. Elvileg meglepetésszerű cameoszerepet gondoltak Reznornak, de rádöbbentek, hogy a mai világban nincs titok, a világháló mindent bekebelez, és már korábban megtudhattuk a legfontosabb részletet szerepéről.
  • Mostanság fejeződött be a Harry Potter és a halál ereklyéi, 2. rész (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2) forgatása, és Potter széria egyik főszereplője, Emma Watson jó nagy kihagyás után végre visszaülhetett volna a Brown Egyetem iskolapadjába, ám ma bejelentette, hogy tovább szünetelteti tanulmányait, hogy színészi karrierjére összpontosítson, és befejezze a júliusban érkező HP 7/2 utómunkálatait.
  • Graham King és a GK Films produkciós cége vásárolta az egyelőre címnélküli Lara Croft reboot (Untitled Lara Croft Tomb Raider Project) jogait, melyet 2013-ban szeretnének bemutatni, és a főszerepre Olivia Wilde-ot nézték ki, de még hivatalos döntés nem született.
  • Woody Allen legújabb filmje, a Midnight in Paris nyitja a Cannes-i Filmfesztivált május 11-én, és máris készen áll következő projektjére, amelyet Rómában szeretne forgatni. Egyelőre részletek még nincsenek, csak ennyit ejtett el a rendező.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból