2011. március 9., szerda

Casting 09.03.11.

  • Jeffrey Donovan (Burn Notice) és Miles Fisher szerepet kaptak Clint Eastwood drámájában, a J. Edgarban. Donovan Hoover riválisát, Robert F. Kennedyt viszi vászonra, míg Fisher egy Garrison nevű FBI ügynököt alakít.
  • Az első pletykák szerint Joe Manganiello játszotta volna Clark Kentet Zack Snyder Superman rebootjában, de a szereplőválogatáson nem felelt meg az elvárásoknak. Bár ez már mindegy, csak érdekességképpen írom.
  • Még mindig nem árulták el, hogy mikor láthatjuk a nagyvásznakon a Voltron: Defender of the Universe-t, de most úgy tűnik a tervezett élőszereplős/CGI hibrid animációs sorozat adaptáció össze fog jönni, mégpedig a Relativity Media égisze alatt. A tervezett premier 2014-ben, vagy 2015-ben esedékes, amikor az animációs széria 30. évfordulóját ünnepli.
  • A 20th Century Fox szerezte meg a The Last Witness forgatókönyvét a dán származású Stefan Jaworski-tól. A történetről annyit osztottak meg, hogy egy bostoni bombatámadás magányos túlélőjére fókuszál majd a thriller.
  • Hamarosan megindulnak az Oscar-jelölt Paul Weitz (Egy fiúról) író/rendező legújabb drámája, az Another Night forgatási munkálatai. Igaz premier csak jövőre, de főbb szerepekben feltűnik Robert De Niro, Paul Dano, Olivia Thirlby és Julianne Moore.
  • A Walt Disney Pictures vásárolta meg Dave Andron The Runner címre hallgató forgatókönyvét, ami egy sci-fi-thriller egy emberről, akit előre küldtek az időben 2027-ig, hogy megállítson egy olyan támadást, ami miatt a Föld később lakhatatlanná válik.
  • A Summit Entertainment és Participant Media szerezte meg a New York Times 2010. december 25-ei cikke, a Deepwater Horizon's Final Hour megfilmesítési jogait. A film azon emberek bátorságát mutatja be, akik egy fúrótornyon dolgoztak, és még az utolsó percekben is próbálták megakadályozni az olajkatasztrófát, amire örökre emlékezni fogunk.
  • A Columbia Pictures leadealolt Neal H. Moritz producerrel, így a következő 15 évben együtt fognak dolgozni, mivel Moritz olyan nagy Sony filmeknél vett részt producerként, mint a Zöld Darázs, vagy a Battle: Los Angeles. A jövőben pedig olyan nagynak ígérkező alkotások producere lesz, mint a 21 Jump Street, a Total Recall, a R.I.P.D. és a Jack the Giant Killer (Babszem Jankó).

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból