2011. március 10., csütörtök

Casting 10.03.11.

  • Megerősítették, hogy a Pacific Rim lesz Guillermo del Toro következő filmje, mielőtt nekilát az At the Mountains of Madnessnek. Tegnapelőtt esett szó mindkét filmről.
  • Chris Hemsworth, vagyis a Thor címszereplője a film tesztvetítése után úgy nyilatkozott az MTV-nek, hogy a film "fantasztikus" lesz.
  • A Universal Pictures ezek szerint nem volt megelégedve a 2005-ös Doom videójáték adaptációval, mivel most teljes remake-et terveznek. Jelenleg írókat keresnek a feldolgozáshoz. A gondolathoz a G. I. Joe - A kobra árnyéka (G.I. Joe: The Rise of Cobra) sikere járult hozzá. Meglátjuk, ezúttal mire mennek.
  • Gary Oldman ismét elejtett egy kevéske infót a The Dark Knight Risesról, pontosan azt, hogy visszahozzák Batman legősibb ellenségét (a régi képregények szerint), aki természetesen nem Joker, de nem árulhatott el többet a színész, mert "kinyírnák".
  • A brazil származású Wagner Moura szerepet kapott az Elysium című sci-fi-thrillerben, és a főgonosz szerepét szánták neki, aki egy bizarr humorú fazon ebben a rejtélyes történetben.
  • Szintén Elysium hír, hogy a Sony Pictures kitűzte a film premierjének dátumát 2013. március 8-ára.
  • A CBS Films szerezte meg az 1966-os Gambit című brit film feldolgozás forgalmazási jogait, melynek főszerepeire nemrégiben aláírt Colin Firth és Cameron Diaz. A forgatás májusban veszi kezdetét Londonban.
  • Scott Glassgold és Raymond Brothers, az IAM Entertainment producerei filmet készítenek a Macy's Thanksgiving Day Parade (Macy Hálaadási Parádéja) alapján. Egyelőre még írókat keresnek a projekthez, és a történetről mindössze annyit tudni, hogy családbarát filmben gondolkodnak, hasonlóan az Éjszaka a múzeumban-hoz és az Elfhez.
  • A Paramount kitűzte Barbra Streisand és Seth Rogen közös vígjátéka, a My Mother's Curse premierdátumát 2012. március 30-ára. A forgatást április 8-án kezdik.

2 megjegyzés:

gwen írta...

Gary Oldman tudja mikor mit lehet mondani :D Kár, hogy nem nyilatkozik bővebben ....

algi írta...

http://en.wikipedia.org/wiki/Doctor_Death_(comics)

"Updated for an era of increased terrorism awareness, the modern Doctor Death is a producer of biological weapons, often selling them on the black market to terrorists and other criminals."

Szerintem teljesen beleillik a Nolan-féle Batmanbe.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból