2011. március 14., hétfő

Casting 14.03.11.

  • Edgar Wright és Joe Cornish a South by Southwest Fesztiválon elárulták, hogy dolgoznak a Marvel számára az Ant-Man forgatókönyvén, és hogy a közeljövőben elkészülnek vele.
  • Ron Underwooddal megegyezés született, így a következő rendezése a Meredek pálya (Out Cold) feldolgozása, a Woodchucks lesz. Az eredeti verzió 2001-ben nem bizonyult sikeresnek, de most bíznak benne, hogy ezzel nem járnak így. A forgatás télen kezdődik Vermontban.
  • Korábban olvashattatok róla, hogy elkészülhet a Gypsy feldolgozása, melynek főszerepére Barbra Streisandot (Mama Rose) szerették volna, de ő maga erősítette meg, hogy nem fog belőle film készülni.
  • Bradley Cooper a New York Timesnak nyilatkozott, hogy szívesen játszaná a Baz Luhrmann rendezésében készülő A nagy Gatsby feldolgozás (The Great Gatsby) egyik főszereplőjét, Tom Buchanant, aki Jay Gatsby riválisa. Bár nemrégiben arról is hallhattatok, hogy Luhrmann szerint egyhamar nem lesz belőle film.
  • Trent Haaga vetette papírra a 2008-as Dead Girl című horrorfilm forgatókönyvét, és most arról érkezett némi friss hír, hogy elkészülhet a folytatásfilm, a Dead Girl 2, amiben két csaj talál ez meztelen srácot, bár semmi konkrétum nincs, de érdekesen hangzik.
  • Shane Abbesst felkérték, hogy rendezze meg a 7th Day-t, melynek forgatókönyvét a Forráskód írója, Ben Ripley vetette papírra, melynek alapjait saját ötlete adja. A történet arról szó, hogy egy új kolóniát akarnak létrehozni a világűrben. Még nem most ugranak neki a forgatásnak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból