2011. március 19., szombat

Casting 19.03.11.

  • Egyes hírek szerint a Pulitzer-díjas Michael Chabon újraírhatja a Disney Magic Kingdom-ját, és még mindig nem világos, mikor látnak munkához.
  • Nyáron kerül moziba az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger), melynél a Marvel úgy döntött, hogy néhány részt újraforgatnak az Egyesült Királyságban. Az újraforgatás nem szokatlan, de legtöbb esetben nem sok jót jelent. Nem világos, hogy a stúdiónak a vágott filmmel van baja, vagy csak egyszerű csel.
  • Zack Snyder egy sajtókonferencián elejtett néhány infót Superman rebootról, bár elég szűkszavú volt, de Superman bizony szét fog rúgni néhány segget.
  • Judd Apatow producerként lesz jelen a Do Goodersnél, melynek sztorijáról igen keveset, mindössze annyit árultak el, hogy a vígjáték középpontjában színészek állnak, akik gyorsan segítenek az olyan embereknek, akik igazán rászorulnak.
  • Maga az MGM erősítette meg, hogy José Padilha rendezi nekik a Robotzsaru (RoboCop) feldolgozást. Sőt, múlthétről azt is tudjuk, hogy Joshua Zetumer már dolgozik a forgatókönyvön, de még nem döntötték el, mikortól forgatnak.
  • Úgy tűnik, Judie Foster megszerette a rendezői széket, ugyanis következő dirigálása egy sci-fi thriller (Untitled Jodie Foster Sci-fi-thriller Project) lesz. Bár azt még nem kötötték az orrunkra, hogy először az Elysiumban szerepel, avagy rendezi a szóban forgó sci-fit.
  • Billy Bob Thornton megosztotta velünk, hogy a Weinstein Company hivatalosan is tárgyal vele a Tapló télapó 2 (Bad Santa 2) főszerepére, mely leghamarabb 2012-ben kerülhet vászonra. Arról viszont nincs infó, hogy az első rész rendezője, Terry Zwigoff visszatér-e, illetve, hogy mikor látnak munkához.
  • Morgan Creekék bejelentették, hogy elkezdődött a Tupac szereplőválogatása, ami a legendás Tupac Shakur életét mutatja be.

2 megjegyzés:

gwen írta...

Tapló Télapó 2? Nekem az egy sem jött be :S

függő írta...

Nekem sem, easy ;)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból