2011. március 24., csütörtök

Elkezdődött A titánok harca 2 forgatása és történet is van

Elkezdődött A titánok harca 2 forgatása és történet is vanA Warner Bros. és a Legendary bejelentette, hogy megkezdődött A titánok harca 2 (Clash of the Titans 2) forgatása, melyet korábban még Wrath of the Titans (A titánok haragja) címen emlegettek. Ezúttal a Battle: Los Angeles rendezője, Jonathan Liebesman irányít, és főbb szerepekben visszatér Sam Worthington (Perszeusz), Ralph Fienns (Hádész) és Liam Neeson (Zeusz).
Egy évtizeddel járunk A titánok harcában történtek után, amikor Zeusz félisten fia, Perszeusz egy halászfaluban éli nyugodt életét 10 éves fiával, Heliusszal. Eközben a hatalomért dúl a harc az Istenek és a titánok közt, amely veszélyesen gyengíti az emberiség hitét, és az Istenek elveszítik hatalmukat a bebörtönzött titánok, és kegyetlen vezetője, Kronosz felett, aki Zeusz, Hádész és Poszeidón apja.
A három testvér korábban már megdöntötte apja hatalmát, amikor Tartaroszba, a mély alvilági börtönbe vetették. Perszeusz nem hagyhatja figyelmen kívül a történteket, amikor Hádész, valamint Zeusz isteni fia, Árész (Édgar Ramírez), alkut köt Kronosszal, aminek tárgya Zeusz elfogása.
A titánok ereje egyre erősödik, így Zeusz hatalom nélkül marad, és elszabadul a pokol a Földön. Ezért Androméda királynővel (Rosamund Pike), Poszeidón félisten fiával, Argenorral (Tobi Kebbell), és a bukott Isten, Héphaisztosszal (Bill Nighty) az oldalán Perszeusz csatába indul, hogy megmentse Zeuszt és megdöntse a titánokat, amivel megmenti az emberiséget.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból