2011. március 8., kedd

Gullermo del Toro nem szarakodik, jön a Pacific Rim

Gullermo del Toro nem szarakodik, jön a Pacific Rim

Úgy tűnik, Tom Cruise még mindig nem biztos szereplője az At the Mountains of Madnessnek, amely Guillermo del Toro következő rendezői projektje.

Most a Legendary Pictures azon van, hogy elkezdje a Pacific Rim forgatását Guillermo del Toro vezénylésével, még mielőtt a rendező elkészítené az At the Mountains of Madnesst a Universal Pictures számára.

A Pacific Rim PG-13-as korhatár besorolású tipikus nyári kasszasiker hatalmas szörnyekkel a középpontban, és nagy valószínűséggel ez lesz del Toro következő rendezése.

Az At the Mountains of Madness H.P. Lovecraft sztorijának adaptációja, melyben földönkívülieket keltenek életre az Antarktiszon, de a Universal igen elővigyázatos, mivel $150 milliót kellene kiadniuk a projektre, ráadásul del Toro ragaszkodik az R-es besoroláshoz, ők pedig ez ellen vannak ezerrel.

Remélhetőleg Guillermo del Toro visszatér, hogy megrendezze az At the Mountains of Madnesst, miután befejezte a Pacific Rim-et, és talál rá módot, hogy beleférjen a PG-13-as korhatár besorolásba, és olcsóbb is legyen. Hát, nem kérnek tőle keveset…

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból