2011. március 19., szombat

Lesz Pán Péter dögivel

Lesz Pán Péter dögivel

Pán Péter klasszikus meséje visszatér a nagyvásznakra Channing Tatum főszereplésével, de ezen kívül terveznek tovább adaptációkat is. Most a The Hollywood Reporter összeállított nekünk egy öt pontból álló felsorolást, melyből kiderül, hogy milyen további Pán Péter projektek vannak kibontakozóban.

  • The.Never.Land – John Swetnam írta a forgatókönyvet, melyben Wendy és a címszereplő történetét mutatják be amolyan Twilight-szerű fordulattal.
  • Untitled Peter Pan Pitch – Jeff Rake szerezte a szkriptet, ami egy nagy családi kalandfilm.
  • Pan – Channing Tatum szereződött le a főszerepre, melynek forgatókönyvét Billy Ray álmodta papírra, és J.M. Barrie eredeti regényének újragondolásáról van szó.
  • Neverland – Aaron Henry and Kirk Kjeldsen kreálta a forgatókönyvet, mely szerint Pán Péter valójában gonosz, akit gyerekként raboltak el Londonban. Hook kapitány pedig a hős, aki megpróbálja megállítani őt.
  • Neverland – Februárban már írt róla a MW.com, hogy Keira Knightley szolgáltatja Csingiling hangját a Syfy négyórás mini-sorozatában, melyet decemberben tűznek képernyőre.

A mini-szériától eltekintve, ezek a film projektek nem valószínű, hogy megvalósulnak, mivel még egyetlen stúdió sem csapott le rájuk, de ez a közeljövőben még könnyen megváltozhat.

2 megjegyzés:

gwen írta...

Nem tetszik az ötlet. Ne dolgozzák fel már megint ....

függő írta...

Most erre mit mondjak? Leírtam már 100x, de sajna ez van...

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból