2011. március 17., csütörtök

Michelle Ryan Londonban zombul

Michelle Ryan Londonban zombul

A Deadline szerint Michelle Ryan, Harry Treadaway és Honor Blackman is szerepet kapott a Cockneys Vs. Zombies stábjában, mely az Optimum Releasing égisze alatt jön létre.

A történet Londonban játszódik, ahol egy pár tapasztalatlan bankrablónak (Michelle Ryan és Harry Treadaway) meg kell próbálnia, és megtalálnia a módját, hogy túléljen egy zombifertőzést. Honor Blackman szerepe egyelőre tisztázatlan ebben a zombi-vígjátékban.

Matthias Hoene végzi a fő irányítás James Moran (Csapatleépítés) forgatókönyvéből. James Moran olyan sorozatokhoz írt forgatókönyvet, mint a Ki vagy, doki? vagy a Torchwood.

7 megjegyzés:

gwen írta...

Nem hangzik valami jól, viszont James Moranban teljes mértékben megbízom. Ha hozza a Ki vagy Doki és Torchwood színvonalát (bár azt a 2010-es évtől nem nehéz űberelni) akkor megnézem ...

Kóczy írta...

Michelle Ryan nekem az egyik személyes kedvencem, úgyhogy tuti nézős lesz. (Mint ahogy minden filmje, amiben feltűnik. :) )

gwen írta...

Igen, Michelle nem rossz színésznő. Harry Treadawayért viszont nem vagyok oda ...

függő_offline írta...

Aww, majd meglátjuk mit bontakoztatnak ki belőle. Elvileg lehet belőle jó film, a gyakorlat meg majd eldönti.

Kóczy írta...

Elvileg horrorvígjáték lesz, és hát az angolok ilyen téren már alkottak egy jó kis zombis filmet (Haláli hullák hajnala), szóval ha ez csak egy kicsit is megközelíti annak hangulatát, már örülni fogok.

Ha nem...nos, Michelle Ryan miatt akkor is nézős lesz. Akár többször is.

Viszont Harry Treadaway számomra ismeretlen, nem láttam még semmiben. (Vagy hát a "Szikraváros"-t láttam, elvileg szerepelt benne, de nem rémlik)

függő írta...

Szikravárost sajna moziban láttam, de csak a nagy tulok vakond meg a földalatti élet és a pofon egyszerű megoldás ugrik be :D

Kóczy írta...

Én nem moziban láttam, hanem otthon DVD-n. Bennem is nagyjából azok maradtak meg, amik benned. :)

Egy dolgot nem említettem: Az elmúlt két hétben két filmet is láttam Michelle Ryan-nel (Girl Walks into a Bar; 4.3.2.1.), mind a kettőben szerepelt kb. 10 percet. Na, most ha ebben is annyit fog, akkor lehet, hogy egy kicsit morcos leszek... :)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból