2011. március 18., péntek

Nincs rendben a The Wolverine: Aronofsky dobbantott

Nincs rendben a The Wolverine Aronofsky dobbantottEzt nem hiszem el. Végre úgy tűnt, hogy a legjobb kezekbe kerül a The Wolverine, erre tegnap hozza a Deadline a hírt, mielőtt moziba léptem, hogy Darren Aronofsky elhagyja a fedélzetet. És miért? Mert nemrégiben elvált feleségétől, Rachel Weisztől, ráadásul elvesztette fia felett a gyerekfelügyeletet.
A 20th Century Fox csalódott, de természetesen megérti a rendezőt, - ki ne értené? - és rendkívüli tehetségnek tartják legutóbbi filmjeinek köszönhetően, és nagyon várják, hogy együtt dolgozhassanak vele a jövőben bármilyen projekten. Hugh Jackman és a Fox továbbra is teljes mértékben reménykedik, hogy összejön a The Wolverine, még ha agresszív lépésre is lesz szükség.
Eredetileg áprilisban kezdődött volna a forgatás, amit valószínűleg elnapolnak.

2 megjegyzés:

Kóczy írta...

Kár, kíváncsi lettem volna, hogy mihez kezd egy teljesen más műfajjal, mint amihez eddig szokott.

Amúgy én úgy hallottam, hogy az nem tetszett neki, hogy majdnem egy 1 évig egy másik országban kellene élnie távol a szeretteitől.

függő írta...

Hát én is ezért vagyok piszkosul csalódott, hogy az ő látásmódjával milyen Rozsomák-kaland született volna.

Az "1 évig" dologra annyit tudok mondani, hogy én már nem hiszek senkinek, ez HW, beszélnek össze-vissza, majd ami kész van és láttuk, az már oké, de ilyenkor gyártják a különféle pletykákat. Sose fogjuk megtudni, hogy igazából miért is dobbantott/rúgták ki(?)... mindenesetre tényleg nagy veszteségnek tűnik hiánya.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból