2012. január 30., hétfő

Casting 30.01.12.

  • Weinstein-ék bejelentették, hogy ők fogják forgalmazni a Lay the Favorite című Sundance-en is játszott filmet. A jogokat $2,2 millióért vásárolták meg, és a tervek szerint 50 teremben kerül bemutatásra még idén, és egyes VOD szolgáltatásokban is elérhető lesz.
  • A Magnolia Pictures is betárazott idénre, ők három filmmel, melyeket ugyancsak láthatta a Sundance-re látogató közönség. A Compliance, a Nobody Walks és 2 Days in New York című filmekről van szó, viszont egyiknek sincs még premierdátuma.
  • A hétfő nem sok változást hoz casting hírekből. Az ATO Pictures szerezte meg James Marsh drámája, a Shadow Dancer mozis forgalmazási jogait. Nem meglepő módon Clive Owen és Andrea Riseborough filmjét is játszották a Sundance-en.
  • Hétvégén bemutatták a The Greyt, és a film rendezője, Joe Carnahan nem sokat akar pihenni, mivel szerződést kötött az MGM-el, hogy megírja, majd megrendezi az 1974-es A bosszúvágy (Death Wish) feldolgozását. Érdekességképpen: Sylvester Stallone 2007 novemberében befutó rendezőnek és főszereplőnek tűnt, de azóta már lépett a színről.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból