2012. január 30., hétfő

Új köntös

Hölgyek és Urak, üdv az új filmnews-on, ahol nem csak a külső változott, hanem néhány szokásomon is változtatok a jövőben, de ez majd adja magát. A design teljes egészében Barbi munkája, akinek hatalmas köszönet, főleg, hogy néhány óra alatt dobta össze a látottakat.

Felül középen folyamatosan pörögnek a premierfilmek értékelései, esetleg egyéb kiemeltebb posztok, de idővel majd megszokjátok ezt is. A felső menüsorba került jó néhány link, amelyeket eddig az oldalsávról lehetett elérni. Ezeket érdemes esetleg áttanulmányozni, hogy alkalom adtán legyen hová nyúlni. Az oldalsáv a keresőmodullal indul, ami még mindig nem keres hibátlanul, viszont ennek semmi köze a designváltáshoz. A kereséshez nemrégiben itt adtam néhány tippet. Alatta a különböző elérhetőségek szerepelnek, plusz kiemeltebb posztként a díjátadók szekció, a többinél viszont nem sok változás van, esetleg még az utolsó komment modul lehet érdekes, na meg a népszerűbb bejegyzések részleg, amely automatikusan frissül.

Változás továbbá, hogy a címkék csak az aktuális poszt címére kattintva lesznek elérhetőek, viszont ugyanúgy az iromány alján, és a megosztási ikonokkal is itt lehet népszerűsíteni Facebookon, Twitteren, vagy bármilyen tetszőleges helyen egy-egy cikket.

Bízom benne, hogy 2012-ben is serényen látogatjátok az oldalt, és mindenkinek köszönet, aki linkeli, ajánlja szóban vagy betűben az oldalt, és a filmnews Facebookját Likeolni ér.

függő

6 megjegyzés:

huamax írta...

faxa lett, az eddigi is nagyon tetszett, de ez még jobb lett. Grat Barbi... :)

impactarm írta...

bizony, gratula hozzá:) amúgy egyik legjobb filmes blog vagytok, szóval csak így tovább!

Cax írta...

Na na :D Nem vagytok, hanem vagy! Ugyanis Függő barátom ezt egyedül csinálja ;) Szóval nagy taps és grat neki! 1 égzendülés rendel! :DD

filmező írta...

A kinézet nagyon parádés lett...ez az ami elsőre eszembe jut. Ja, meg olyan kicsit futurisztikus, de mindenképpen a legjobb és legmeggyőzőbb. Csak így tovább. :D

függő írta...

Köszönet mindenkinek! :))

Jedina írta...

Nagyon jó lett az új design! Gratulálok!

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból