2012. február 2., csütörtök

Heti mozibemutatók (2012.02.02.)

Egész jó felhozatal kínálkozik a hétre is, és reméljük, ez nem változik meg a jövőben sem (médiatörvény, miegymás). Csütörtökre a Borotvaélen a menü, de A Vasladyre is időt szakítok valamikor.

  • A szingli fejvadász (One for the Money), szinkronizált amerikai vígjáték Katherine Heigl-lel a főszerepben, ami szintén egy héttel később csörtet be a hazai mozikba.
  • A Vaslady (The Iron Lady), feliratos angol életrajzi dráma Margaret Thatcherről, aki az Oscar-díjas Meryl Streep elevenít meg, akit ismét Oscarra jelölt az Akadémia. Különös képi világú az előzetese, és a film is érdekel, szóval lehetőségeim szerint Oscarig megpróbálok eljutni rá.
  • Borotvaélen (Man on a Ledge), feliratos amerikai thriller, amelyet egy héttel az amcsik után mi is megkapunk. Odakint nem durrant nagyot a mozipénztáraknál, viszont ettől függetlenül kíváncsian várom Sam Worthington legújabb próbálkozását.
  • Ördögsziget (Kongen av Bastoy), feliratos norvég-francia-svéd-lengyel koprodukcióban készült filmdráma még 2012-ből megmaradva.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból