2012. február 1., szerda

Oscar-játék 2012 - Nyerj le Carré regényt, páros mozijegyeket vagy plakátot

Oscar-játék 2012

Hölgyek, urak! Ismét eltelt egy év, és mivel tavaly is igen népszerű volt az Oscar-játék, így idén is visszatérek. Ráadásul még több nyereménnyel! Több hazai forgalmazó, akinek jelölték valamelyik általuk forgalmazott filmjüket, szívesen állt a rendelkezésemre, rajtam pedig ne múljon, hogy játszhassatok. 

A szabályok:

Ha tavaly is játszottál, akkor nincs változás, mindössze annyit kell tenned, hogy a jelöltek listájából minden kategóriában ráböksz a szerinted befutó filmre. A legtöbb találatot beküldőé a legimpozánsabb ajándék, a többieknek pedig csökkenő sorrendben a jut egy-egy ajándék.

A nyeremények:

A legtöbb helyes megfejtést beküldő nyereménye a Ristretto Distribution és az Agave Könyvek jóvoltából John le Carré regénye, a Suszter, szabó, baka, kém, amely a film alapjául szolgált.

A második-harmadik-negyedik helyezett: A Forum Hungary páros jegyeket ajánlott fel A némafilmes, az Egy hét Marilynnel és a Hadak útján című filmekre, melyek országszerte beválthatóak bármelyik Cinema City mozikban, ahol vetítik a filmet, hétfőtő-csütörtökig terjedő időszakban, a premiert követő négy héten keresztül.

A Parlux plakátot ajánlott fel a Warrior - A végső menethez. Tehát összesen öt nyertest sorsolok. Sok szerencsét mindenkinek!

Beküldési határidő:

A játékban résztvevők válaszait a contact.filmnews@gmail.com címre várom. Egy ember, természetesen csak egyszer játszhat, és az e-mail végére kérem feltüntetni a nevét. Példa: K. István. Ha esetleg előfordul, hogy két vagy több játékos megegyező helyes tippet küld be, ez esetben az idő dönt, és azé az elsőbbség, aki hamarabb beküldte a helyes megfejtést. Beküldési határidő: február 25. szombat 20:00.

Nyereménysorsolás várhatóan március első hetében. A nyertesek listáját közzéteszem itt is, és e-mailben is küldök értesítést. A két héten belül vissza nem jelzett játékosok nyereményei újabb sorsolásra kerülnek.

LIVE-BLOG idén is lesz, szóval ha gondoljátok, gyertek, és izguljuk végig az év legimpozánsabb ceremóniáját együtt.

5 megjegyzés:

huamax írta...

Már el is küldtem, remélem én vagyok az első :)
A Te tippjeidet is postolod majd?

függő írta...

Igen, lesznek én tippjeim is, méghozzá a gála napján, vasárnap :) Csak hogy ne lehessen 'puskázni'. Na nem mintha tavaly több találatom lett volna, mint Timcsinek :P

Timcsi írta...

A 2-4 helyezett mozijegyei szabadon választottak, vagy a felsorolt sorrendben értendők?

Timcsi írta...

Ja, és tök jó lett a blog arculata btw :)

függő írta...

Ez nekem is eszembe jutott, de marad a fent írt ABC sorrend.
Btw: köszi :)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból