2012. április 28., szombat

Sam Raimi produceri felügyeletével készül a Kopogó szellem remake

Sam Raimi produceri felügyeletével készül a Kopogó szellem remake

A The Hollywood Reporter nemrégiben adta hírül, hogy Sam Raimi megegyezett az MGM Studiosszal, hogy producerként tutujgatja jó irányba a Kopogó szellem (Poltergeist) feldolgozást. Napokkal ezelőtt szárnyra kapott a pletyka, hogy a rendezői szék is az övé, amit most megcáfoltak, viszont segít a stúdiónak az új rendező megtalálásában.

David Lindsay-Abaire már dolgozik a forgatókönyvön, amely egy olyan családról szól, akik egy gonosz szellemtől próbálják visszaszerezni lányukat. Juliet Snowden és Stiles White vállalta el korábban a szkript papírra vetését, de hogy velük mi történt, jó kérdés. Nem világos, hogy David Lindsay-Abaire az előbb említett páros munkáját dolgozza át, vagy teljesen elölről kezdte a körmölést. David Lindsay-Abaire és Sam Raimi nem idegenek egymásnak, ugyanis előbbi írta az Oz: The Great and Powerful forgatókönyvét, amelyből utóbbi rendezett filmet, ami 2013. március 8-án kerül mozikba az amcsiknál.

Nathan Kahane és Roy Lee is produceri posztot tölt majd be a projekt életében, azonban a forgatás napját egyelőre nem kötötték az orrunkra - mondjuk hivatalosan a Kopogó szellem tervezés alatt áll.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból