2012. október 27., szombat

Adam Sandler western vígjátéka jöhet?

Adam Sandler western vígjátéka jöhet

Adam Sandler új vígjátékon töri a fejét a Paramount Picturesszel maga mögött, amely a Ridiculous 6 címet viseli és a western témában fog nyomulni. A Deadline híréből kiderült az is, hogy eredetileg a Sony berkein belül készült a projekt, de finanszírozási nézeteltérések miatt ők letettek róla.

Egyelőre a történet részleteit nem hozták nyilvánosságra, de Sandler már dolgozik a forgatókönyvön Tim Herlihyvel. Ezen kívül a főszerepet is magára írja, és a Happy Madison nevű produkciós cégén keresztül producálja is a filmet. Sandler és Herlihy korábban számos projekten dolgoztak együtt, beleértve Billy Madison - A dilidiák (Billy Madison), a Happy, a flúgos golfos (Happy Gilmore), a Nászok ásza (The Wedding Singer), A vizesnyolcas (The Waterboy), a Sátánka (Little Nicky) és A kismenő (Mr. Deeds) című filmeket.

A cím azt sugallja, hogy valószínűleg az 1960-as klasszikus, A hét mesterlövész (The Magnificent Seven) humoros megközelítése lesz, melyben a főszereplőknek meg kellett védeniük egy mexikói várost a gazfickóktól.

A tervek szerint a forgatásra jövő áprilistól kerül sor, hogy 2014 tavaszára mozikba kerülhessen a végtermék.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból