2012. október 30., kedd

Casting 30.10.12.

  • Végre elkezdődött a Sin City: A Dame to Kill For szereplőválogatása, és Jamie Chung, valamint Jaime King is szerepet kapott a Robert Rodriguez és Frank Miller rendezésében készülő folytatásfilmben, melynek amerikai premierjét 2013. október 4-ére tűzték ki.
  • Tom Cruise a Total Filmnek adott interjújában beszélt a Mission: Impossible 5-ről, és napvilágra került, hogy a franchise-ban látott karaktere, Ethan Hunt nem készül visszavonulni. Jelenleg az ötödik rész előkészületi munkálatai járnak nagyon korai stádiumban, illetve keresik a megfelelő helyszínt Hunt visszatérésére. Cruise mellett Jeremy Renner, Paula Patton és Ving Rhames is biztos visszatérőnek tűnik.
  • Daniel Craig, Bill Murray, Cate Blanchett és Jean Dujardin is szerepet kapott a George Clooney rendezésében és főszereplésével készülő The Monuments Men-ben. A forgatást március 1-jén kezdik Európában.
  • Szépen lassan gyarapodik az A Many Splintered Thing stábja, amely a Voltage Pictures és Justin Reardon rendező közös alkotása. A hétvégén Luke Wilson jelenlétét jelentették be, aki Anthony Mackie, Aubrey Plaza, Giovanni Ribisi és Philip Baker Hall mellett tűnik majd fel. A forgatás november 3-án kezdődik az Angyalok városában, a többiben pedig hívd segítségül a címkéket.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból