2012. október 31., szerda

Casting 31.10.12.

  • A Red Sea Media szerezte meg a Jesse Eisenberg, Jason Ritter és Tippi Hedren főszereplésével készülő Free Samples című dramedy Észak-Amerikai forgalmazási jogait, mellyel Jay Gamill rendezőként debütál. A premier még idén esedékes az amcsiknál.
  • Ugyancsak Red Sea Media bejelentés, hogy a Sleeping Around Észak-Amerikai forgalmazási jogai is hozzájuk kerültek, itt Jesse Bradford és Michael McKean alakítják a főszereplőket. Erről, és az előbbi filmről is további részletekhez juthattok a címkéken keresztül.
  • Romany Malco is szerepet kapott Jon Turtletaub készülőfélben lévő vígjátékában, a Last Vegasban. További szerepekben: Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman, Kevin Kline, Mary Steenburgen, Jerry Ferrara.
  • Két héttel ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy nyáron nekilátnak a Szellemirtók 3 (Ghostbusters 3) forgatásának. Csakhogy van egy kis bökkenő, a Sony bizony nem bólintott a projektre, ami körül azért nem kis bajság akad. Most épp azt nyilatkozták a stúdiótól, hogy tavaszig nem döntenek a folytatás sorsáról, de amennyiben zöld lámpát is adnak neki, leghamarabb jövő ősszel kezdhetik a forgatást, a premierre pedig 2014-ben kerülhet sor.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból