2012. október 31., szerda

Nem két részből fog állni a Bond 24

Nem két részből fog állni a Bond 24

Néhány napja olvashattátok, hogy John Logan veti papírra a Bond 24 forgatókönyvét, és nem sokkal ezután szárnyra kapott a pletyka, miszerint a folytatás igazándiból egy két részből álló kaland lesz.

Daniel Craig a FilmStartsnak adott interjújában hamar megcáfolta a spekulációkat, és kijelentette, hogy "lehetetlen", hogy két részből álló James Bond-film szülessen.

"Nem, fogalmam sincs honnan jött ez az egész. Lehetetlen, hogy két részből álljon a következő film, pedig valaki azt nyilatkozta, hogy két részből fog állni, de igazából erről most hallok először. Jelenleg egy dolog biztos, hogy hat hónap van hátra a forgatásig. Nem lehet megírni egy film forgatókönyvét úgy, hogy máris a következő jár a fejedben. Mindent elkövetünk, hogy a következő film mihamarabb elkészüljön, amely egy különálló történet lesz, és ha nem lesz más akadály, akkor jöhet a következő."

A Bond 24-nél lesznek majd változások, mivel John Logan egymaga írja a forgatókönyvet, és mint a poszt elején említett linken olvashattátok, a franchise életében jó ideje résztvevő Neal Purvis és Robert Wade kiszállt a projektből.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból