2012. október 30., kedd

RZA két film rendezését is bevállalta

RZA két film rendezését is bevállalta

A Heat Vision Blog úgy értesült, hogy a The Man with the Iron Fists-szel rendezőként debütáló RZA két film, a Genghis Khan és a No Man's Land irányítását is elvállalta.

A Dzsingisz kán (Genghis Khan) egy életrajzi film, melynek forgatókönyvét John Milius (Apokalipszis most) írta, és eredetileg a rendezés is az ő feladata lett volna. A történetben a mongol vezetőt és hatalomra kerülését követhetjük nyomon, aki egyesítette a mongol törzseket a 13. században. A sztorit Kán fia és unokája szemszögéből mesélik majd el.

Andre Morgan és Peter Lam producerként bábáskodnak a projekt fölött, melynek forgatását valamikor jövőre kezdik Kínában.

Trey Ellis és David Klass írta a No Man's Land szkriptjét, amely egy olyan pasasról szól, aki ellopja egy befolyásos bűnöző gyémántját, ami értékesebbnek bizonyul, mint azt elsőre gondolta. Egy táncos segítségét kéri az életben maradáshoz, amíg sikerül a gyémántot pénzzé tennie. A film mindössze egyetlen éjszaka eseményeit meséli, és hasonló lesz, mint A harcosok (The Warriors).

Bill Mechanic és Reginald Hudlin is produceri posztot tölt be, és vélhetőleg lesz RZA soron következő projektje, de a forgatás kezdőnapja nem került szóba.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból