2012. november 7., szerda

A Chronicle forgatókönyvírója érdekes témájú filmet rendez

A Chronicle forgatókönyvírója érdekes témájú filmet rendez

A Variety hozta a hírt, miszerint Az erő krónikája forgatókönyvírója, Max Landis nem meglepő módon rendezésre adja fejét, és első filmje a Me Him Her címet viseli és a Big Beach Films égisze alatt valósul meg, akik legutóbb a Kockázatos túrát prezentálták.

A történet Los Angelesben játszódik, amelyben három főszereplőt követhetünk nyomon, egyikük pedig szexuális identitászavarokkal küzd, és olyan lesz az egész, mint a Nyakunkon az életben (Reality Bites) egy kis LSD-s látomás beütéssel. A téma a szex, a szerelem és a barátság lesz, amelyeket a főszereplőink az elképzelhető legfurcsább, legszürreálisabb módon élnek át. Természetesen további részleteket nem kötöttek az orrunkra, hiszen a titkolózás kimondottan jól áll egy ilyen témájú projektnek. Landis annyira jó fej volt, hogy az őt faggató ügynököknek, A Jedi visszatér (Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi) bevezetőszövegét mondta el, hogy lekoptassa őket.

Peter Saraf és Marc Turtletaub produceri posztot töltenek be a projekt életében, melynek forgatását jövő tavasszal vagy nyáron kezdik. A szereplőválogatás már folyamatban van.

Max Landis szekere eléggé megindult a Chronicle óta. Mostanság a Fox felkérésére körmöli a Frankenstein reboot szkriptjét, a Disney címnélküli űrprojektjén is munkálkodik, egy szuperhősös tévésorozat, a Vigilant is az ő kezében van, és természetesen a Chronicle 2 is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból