2012. november 5., hétfő

Cage tuti az EX3-ba, Forddal, Snipesszal és Rourke-kal pedig tárgyalnak

Cage már tuti az EX3-ba, Forddal, Snipesszal és Rourke-kal pedig tárgyalnak

Frissítve 11.07. - 06:46 Ma reggelre cáfolták a hírt, szóval egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy Nic Cage nem fog szerepelni a harmadik részben, és ez Wesley Snipes és Harrison Ford nevére is vonatkozik.

Nyáron jókorát durrant az EX2, amely november 20-án jelenik meg DVD-n és Blu-rayen, melynek apropójából Sylvester Stallone elárult néhány részletet a The Expendables 3-ról, melynek előkészületi munkálatai bármelyik pillanatban megkezdődhetnek.

Az akciósztár Facebookján jelentette be a hírt, hogy Nicolas Cage már biztosan szerepelni fog a harmadik részben, méghozzá jelentős szerepet betöltve. Ezen kívül azt is megtudhattuk tőle, hogy Harrison Fordot, valamint Wesley Snipest, és remélhetőleg Mickey Rourke-ot is sikerül meggyőzni a harmadik felvonásba.

Steven Seagal, aki közismerten nehéz ügy, valamint Clint Eastwood úgy tűnik, hogy egyelőre kimaradnak a buliból, de majd a negyedik részre érkezhetnek. Haha.

A franchise népszerűségének köszönhetően nem tervezik trilógiaként lezárni a történetet, szóval ezek az akciósztárok bizony addig ropogtatják tovább a fegyvert, amíg csak igény van rá. A rendezői székbe jelenleg John Woo (Ál/Arc, Mission: Impossible 2) a nagy esélyes, a főszereplők közül pedig Sylvester Stallone és Jason Statham biztosan visszatérnek korábbi szerepükben.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból