2012. november 2., péntek

Casting 02.11.12.

  • Jamie Foxxnak felajánlották A csodálatos pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2) főgonoszának szerepét, és amennyiben bólint a szerepre, Electro bőrébe bújhat. Érdekesség, hogy a színész pont Electrónak öltözött Halloween alkalmából.
  • Úgy tűnik, hogy a Lionsgate meg van elégedve Francis Lawrence munkájával, aki jelenleg épp Az éhezők viadala: Futótűz (The Hunger Games: Catching Fire) forgatásával van elfoglalva, ugyanis a stúdió megbízta Lawrence-t, hogy rendezze meg Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. rész (The Hunger Games: Mockingjay Part 1) Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. rész (The Hunger Games: Mockingjay Part 2) című folytatásfilmeket.
  • Simon West (EX2) fogja rendezni a A Las Vegasi zsaru (Heat) remake-et, melyet eredetileg Brian De Palma irányított volna, de kiszállt a projektből. A főszerepet Jason Statham vállalta el még februárban.
  • Korábban Sean Penn kapcsán már szóba került a Genius, melynek főszereplőjét más tehetségre bízzák, Colin Firthre, aki mellé még Michael Fassbender is aláírt. A rendezést Michael Grandage végzi az Oscar-jelölt John Logan (Skyfall, A leleményes Hugo) forgatókönyvéből, aki Max Perkins igaz történetét körmölte le. Firth Perkinst, Fassbender pedig Thomas Wolfe-ot kelti életre a filmben, melynek forgatását csak 2014 elején kezdik.
  • A Columbia Pictures vásárolta meg Bennett Miller Foxcatcher-jének Észak-Amerikai forgalmazási jogait. Bennett Miller és a Columbia már tavaly is egyesítették erejüket, ugyanis közös projektjük volt az Oscar-díjra jelölt Pénzcsináló is. A filmen már dolgoznak, és jövő őszi premierben gondolkodnak.
  • Jennifer Garnert megvették a The Dallas Buyers Club női főszerepére, aki Matthew McConaughey és Gael García Bernal oldalán remekelhet Jean-Marc Vallée filmjében. Végre már a munkálatoknak is nekiugranak november 11-én New Orleansban.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szemtől szemben remake??? Tuti nem fogják túlszárnyalni azt amit Pacino, De Niro meg Michael Mann összehozott. Meg pont West fogja rendezni akinek két jó filmje van (Con Air, EX2) azt kész.
Brian De Palma-nak legalább volt esze, hogy kiszállt. Statham is miket el nem vállal.
Komolyan ezek nem látták a filmet? Ez olyan lenne mintha az Indiana Jones-t remake-elnék és egy zöldfülű rendezné. Felesleges pénz és időpocsékolás.

függő írta...

Hát ja, pont ennyi ami így hirtelen beugrik nekem is tőle.

Nyugi, hamarosan terítékre kerül Indy is... csak idő kérdése, és igen, valóban jó kérdés, hogy látták-e az eredetit... és a legnagyobb kérdés, hogy mivel fog szerintük többet adni a remake, mint az eredeti?

Névtelen írta...

helyesbítenék: nem a szemtől szemben remake lesz, hanem a 86-os heat, burt reynolds-szal aminek a magyar címe: las vegasi zsaru. és köze nincs a 95-ös heat-hez.

függő írta...

Névtelen 10:46

Igazad van, a februári hírben azt a címet írtam... Köszi a jelzést, javítottam is!

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból