2012. november 1., csütörtök

Gareth Evans és Eduardo Sanchez a V/H/S/2 rendezői közt

Gareth Evans és Eduardo Sanchez a VHS2 rendezői közt

A Heat Vision Blog tájékoztatása szerint Gareth Evans (The Raid) és Eduardo Sánchez (The Blair Witch Project) lesz a hét rendezővel bíró V/H/S/2 két direktora, amely az idén bemutatott horror antológia, a V/H/S folytatása.

Rajtuk kívül Jason Eisener (Hobo with a Shotgun), Timo Tjahjanto (The ABCs of Death), Gregg Hale, Adam Wingard (A Horrible Way to Die) és Simon Barrett forgatókönyvíró lesz a további öt rendező, akik most először próbálják ki magukat a kamera mögött. Gareth Evans szegmensét Timo Tjahjantóval közösen rendezi, míg Eduardo Sánchez producer-társával, Gregg Hale-lel dirigálja együtt saját kis részét.

A V/H/S már elérhető egyes VOD szolgáltatásokban, a történet pedig néhány diákról szól, akiknek egy házban meg kell találniuk egy videokazettát, csakhogy száz szalagot kell végignyálazniuk. A folytatásban egy nyomozópárosra fókuszál a történet, akik megtalálják a szalagot, miközben az egyik eltűnt diák után kutatnak. Adam Wingard rendezi az egész filmet, a többi filmes szakember csak egyes szegmensekben található felvételeket irányít.

A film munkálatai már zajlanak Los Angelesben, később pedig Maryland, Nova Scotia, British Columbia és Indonézia fog a forgatás helyszínéül szolgálni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból