2012. november 1., csütörtök

Heti mozibemutatók (2012.11.01.)

Halottak napján moziba menni? Mondjuk, amellett nem tudok elmenni szó nélkül, hogy a Frankenweenie világpremierjét elnapolták, bezzeg a szerintem semmirekellő Rontó Ralph meg jön… Na, mindegy, lapozzunk, nézzük a hét további versenyzőit.

  • Albert Flórián, színes és fekete-fehér részeket is tartalmazó magyar dokumentumfilm, melynek a címe mindent elárul.
  • Az utolsó műszak (End of Watch), feliratos amerikai filmdráma, melyet hazájában csippantanak. A főszerepben Jake Gyllenhaal és Michael Pena. Valamikor sort kéne rá keríteni.
  • Jackpot (Jackpot/Arme Riddere), szinkronizált norvég vígjáték tavalyról. Szinkronizált? Csak nekem van eredetiségmániám? Általában az ilyen alkotásoknál jól szokott jönni az original hang. Na mindegy.
  • Rontó Ralph (Wreck-It Ralph), szinkronizált amerikai animációs film a Disneytől, amiről a napokban elég sokat hallottunk. A véleményemet már valszeg ismeritek.
  • Silent Hill - Kinyilatkoztatás (Silent Hill: Revelation 3D), feliratos francia-amerikai horrorfilm folytatás. Az első rész nem volt rossz, lehet erre megyek ma?! Majd elválik, milyen kedvem lesz.
  • Szerelem (Amour / Love), francia-osztrák-német filmdráma Michael Haneke rendezésében, amely Cannes-ban debütált, kritikailag elismert alkotása, de a Karlovy Vary Film Fesztiválon is megfordult.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát nem is fogok január 3.-ig várni a Frankenweenie-re, ha ingyé letölthetem majd a BDrip feliratos verziót.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból