2012. november 1., csütörtök

Kurt Russell kannibálokkal csatározik

Kurt Russell kannibálokkal csatározik

A Variety úgy értesült, hogy Kurt Russell fogja alakítani a Bone Tomahawk című western főszereplőjét, mellyel S. Craig Zahler (The Brigands of Rattleborge) forgatókönyvíró próbálja ki magát rendezőként. Peter Sarsgaard, Richard Jenkins és Jennifer Carpenter ugyancsak feltűnnek a filmben.

Ez az erőszakos western egy sheriffet (Kurt Russell), egy pisztolyforgatót, egy öreg rókát (Richard Jenkins) és egy cowboyt (Peter Sarsgaard) követ nyomon, akik elindulnak, hogy megmentsenek egy maréknyi embert kannibálok fogságából. Jennifer Carpenter a fogságba esettek egyikét fogja alakítani.

S. Craig Zahler saját forgatókönyve nyomán dirigálja a filmet, Dallas Sonnier és Jack Heller pedig producálják a Claiber Medián keresztül. A munkálatokat jövő tavasszal kezdik Új-Mexikóban.

S. Craig Zahler írta a The Brigands of Rattleborge forgatókönyvét, amely a 2006-os Black Listen landolt, és Chan-wook Park rendez majd belőle filmet a Red Granite Pictures égisze alatt, de jelenleg a tervezőasztalon porosodik a projekt. Az író jegyzi továbbá a The Big Stone Grid szkriptjét is, melyből ha minden igaz, Michael Mann fog filmet rendezni a Sonynak.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból