2013. február 28., csütörtök

Készül a Prometheus 2, de ki dolgozik a forgatókönyvön?

Készül a Prometheus 2, de ki az a rejtélyes író, aki a forgatókönyvön dolgozik

Decemberben világossá vált, hogy a Prometheus írója, Damon Lindelof nem kíván részt venni a Prometheus 2 forgatókönyvének megalkotásában, azonban úgy tűnik, Ridley Scott máris talált a helyére valaki mást. Noomi Rapace a The Playlistnek adott interjújában azt is megerősítette, hogy visszatér a női főszerepben.

A színésznő épp a Dead Man Down című új thrillerjét népszerűsítette, amikor meginterjúvolták:

"Már dolgoznak a forgatókönyvön. Néhány héttel ezelőtt összefutottam Ridleyvel Londonban. Szeretnék vele újra együtt dolgozni, és tisztában vagyok vele, hogy szeretné elkészíteni a folytatást. Már csak a megfelelő történetre van szükségünk. Remélem, összejön."

Amikor rákérdeztek nála az új író kilétére, csak ködösített:

"Valaki másnak kell feltennetek azt a kérdést, hogy ki dolgozik a folytatás forgatókönyvén, mondjuk a stúdiónak."

Végül pedig arról beszélt, hogy azok a nézők, akik többször is megnézték a Prometheust, mindig felfedeztek benne valami újat, és nem bánná, ha a folytatásnál több vallási szempont kerülne előtérbe.

"Ez egy érdekes dolog, mert akikkel beszéltem a filmről, mindenki egészen más véleménnyel volt róla. Néhányan, akik többször látták, mindig fedeztek fel új dolgokat. Felvetődtek vallási szempontok, és nagyon érdekes beszélgetések kerekedtek ki. Van egy csomó ötletem a második részhez, amit majd felvetek a készítőknek. Szeretném, ha ezek is érvényesülnének."

2 megjegyzés:

Inzume írta...

Szeretem a színésznőt, de azért remélem Scott megmarad a maga ötleteinél.

függő írta...

Hehe, hát hülyeségre valszeg nem adja a fejét!

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból