2013. március 12., kedd

A Disney elkészíti A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatát

A Disney elkészíti A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatát

A Deadline hozta a hírt, miszerint a Disney tervei szerint elkészíti a klasszikus tündérmese, A szépség és a szörnyeteg (Beauty and the Beast) élőszereplős, újragondolt változatát, amely simán csak a The Beast címet kapta.

A stúdió már fel is kérte a Transz (Trance) egyik tollforgatóját, Joe Ahearne-t, hogy vegye kezébe a forgatókönyvet. A jól ismert francia mese Belle-ről szól, akinek apját elrabolja a Szörnyeteg. Ahhoz, hogy apja hazatérhessen, a Szörnyeteg váltságdíjként Belle-t kéri, aki végül beleszeret apja elrablójába. Ennek az érzésnek hála feloldódik a Szörnyeteget sújtó átok, és visszaváltozik normális emberré, amilyen még azelőtt volt, hogy egy boszorkány megátkozta.

A Disney elkészíti A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatát Emma

Guillermo del Toro szintén filmet készít a témában Beauty and the Beast címmel, amelynek főszerepére Emma Watson írt alá korábban, és amelyet David Hoberman és Todd Lieberman producálnak. Valamint ne feledjétek a Vincent Cassel-féle verziót se…

De ha már szóba került Emma Watson neve, akkor itt egy friss hír a szintén Walt Disney égisze alatt készülő élőszereplős Hamupipőke (Cinderella) kapcsán. A legújabb információk szerint a fiatal színésznő passzolta a hercegnő szerepét, ami egyben azzal is egyenlő, hogy kiszáll a projektből. Jelenleg Cate Blanchett biztos a gonosz mostoha szerepére, Kenneth Branagh pedig a rendezői székbe.

A részletek még váratnak magukra, de az okosok szerint 2015-re lehet a The Beastből bármi is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból