2013. március 6., szerda

A Tomb Raider reboot előzmény lesz fiatal Lara Crofttal a főszerepben

A napokban jelent meg a Crystal Dynamics új akciójátéka, a Tomb Raider, erre fel a GK Films és a játékot készítő cég máris elkezdett gondolkodni a film franchise újjáélesztésén - írja a Variety.

Nagyon közel áll majd a film a játékhoz, és szeretnék a franchise-t újra mozikba küldeni, amelyben egy fiatalabb Lara Croftot ismerhetünk meg, így lényegében mondhatni, hogy előzménytörténetről beszélünk.

A Tomb Raider reboot előzmény lesz fiatal Lara Crofttal a főszerepben

A Crystal Dynamics góréja, Darrell Gallagher beszélt a lehetőségekről, és arról, hogy izgatottan várja a közös munkát a filmstúdióval, akivel terveik szerint együtt készítik a filmet.

Mindkét készítő cég számára fontos, hogy összetartsák a franchise-t, és hogy nem a régi Tomb Raider filmeket akarják folytatni. Lara egy intellektuális hősnő, ragyogó régész, ugyanakkor sportos, remekül feltalálja magát bárhol, és kiváló harci képességekkel rendelkezik. Lényegében ő felel a nagyszabású kalandokért.

Mivel Angelina Jolie-t elhagyta a teste, már csupán egyetlen kérdés maradt: ki lesz az új Lara Croft megformálója?

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem Jennifer Lawrence tökéletes Lara Croft lenne!

függő írta...

Pont erről beszéltünk egyik ismerőssel, és hogy én mennyire utálnám. Kb. semmi teste nincs hozzá, és a kerek pofija sem ideális választás. :)

Névtelen írta...

Majd lefogy egy kicsit meg helyrehozza magát aztán alkalmas lesz a szerepre. Amúgy meg az eddigi "Game to film" projektekben melyik színész volt az aki hasonlított a játékbeli karakterre? Hát egyik sem! Ő már csak a Éhezők viadala miatt is jó választás lenne, jó lehet nem szép, de most a fenti kép alapján egy Megan Fox is lehetne a főszereplő, de ő is kb. olyan mint a TF3-mas csaj. Nem a színészi tehetségéért kedvelik, hanem ahogy kinéz.

függő írta...

Utóbbiban teljesen igazad van, előbbi elől pedig nem zárkózom el, de majd meglátjuk mire halad az ügy... Egyelőre az új Mary Jane Watson is übergázul fest. :/

Névtelen írta...

Csak ne Megan Fox-t és ne Lawrence kisasszonyt. Félre értés ne essék Utóbbit bírom de nincs boobsja. És Lara Croft boobsok nélkül olyan mint vasember páncél nélkül, Assassin's Creed hidden Blade nélkül, Die Hard Bruce Willis nélkül, Terminátor Swarzi nélkül stb stb. Értitek remélem.

Névtelen írta...

csak azért gondolnak sokan Lawrence-re mert a képen a csaj kezében íj van? :D

Névtelen írta...

mi az Névtelen 1:56, hogy nincs boobs-a? :D ezen jót rögögtem... xD


ajánlom figyelmedbe ezt a képet:

http://d1uy76iqdnrcvf.cloudfront.net/wp-content/uploads/2013/02/JenniferLawrence-esquire01.jpg

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból