2013. március 9., szombat

A Warner is Armstrongra hajt

A Warner is Armstrongra hajt

A Warner Bros. elővette a Lance Armstrong életrajzi filmjét, amelynek rendezői székében Jay Roach landolt, aki Scott Z. Burns (Mellékhatások) forgatókönyvéből végezheti a rábízott munkát - írja hírében a Deadline.

Januárban szóba került egy másik Lance Armstrongról szóló film is, amely a Paramount berkein belül, J.J. Abrams produceri felügyeletével készül. A két projekt nem összetévesztendő.

A Warner filmje Tyler Hamilton életét követi nyomon, aki Armstrong kerékpáros csapatának egyik tagja volt. Hamilton eskü alatt tett vallomást arról, hogy Armstrong teljesítményfokozó szereket használt, és ő volt az a személy, aki a 60 Minutes című műsorban először nyilvánosság elé állt. A stúdió megpróbál további érintettekkel is lepacsizni, hogy filmre vihessék őket is.

Charles Roven és Alex Gartner produceri posztot töltenek be az Atlas Entertainment nevű produkciós cégükön keresztül, Michael Radutzkyvel (60 Minutes) együtt. A forgatás részletei nem kerültek napvilágra.

Jay Roach mostanság két kampányfilmet is rendezett, egyik a Warner vígjátéka, a Képtelen kampány, a másik pedig az Emmy-díjas HBO-s produkció, a Versenyben az elnökségért (Game Change).

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból