2013. március 2., szombat

Casting 02.03.13.

  • Emma Watsonnal folynak a tárgyalások, hogy vállaljon szerepet a Walt Disney égisze alatt készülő élőszereplős Hamupipőkében (Cinderella). Ugyan nem került szóba, hogy kit játszana, de tippre a címszerepet ajánlották fel neki. Cate Blanchett már korábban aláírt a gonosz mostoha szerepére. A forgatás Londonban kezdődik idén ősszel, Kenneth Branagh vezénylésével.
  • A Warner Bros. és az Alcon Entertainment kitűzték a napokban többször szóba került Transcendence premierjének napját, amelyet 2014. április 25-től láthatnak az amerikaiak. Johnny Depp új filmje mellé egyelőre nincs más bejelentve, viszont egy héttel később, május 2-án nyit A csodálatos pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2).
  • És ha már szóba került A csodálatos pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2), akkor röviden annyi, hogy a Gwen Stacyt alakító Emma Stone beszélt a filmről, a Peter és Gwen közti nehézségekről, és nagyon dicsérte a forgatókönyvet, amelyet "nagyon, nagyon jónak" nevezett. Ez vajon elég ahhoz, hogy a film is "nagyszerű" legyen?
  • A Panorama Media bejelentette, hogy mostantól ők is a Büszkeség és balítélet meg a zombikon (Pride and Prejudice and Zombies) dolgoznak, amely Seth Grahame-Smith bestsellere alapján készül. A Panorama fogja finanszírozni a projektet és a nemzetközi értékesítést is ők kezelik majd. A forgatókönyvet nem kisebb név jegyzi, mint David O. Russell (Napos oldal). Cannes-ban piacra dobják a projektet, amelynek élére jelenleg rendezőt keresnek.
  • Maga Halle Berry erősítette meg, hogy visszatér Ciklon szerepében az X-Men: Days of Future Past című folytatásfilmben. A hivatalos bejelentés még várat magára, azonban elvileg hamarosan sor kerül arra is.
  • Szintén X-Men: Days of Future Past hír, hogy Jennifer Lawrence beszélt egy interjúban karakteréről, Misqtique-ről, aki miatt izgatott, hiszen nem lesz az egész teste befestve, mint az X-Men - Az elsőkben, hanem amolyan 'egybe ruhát' fog viselni.
  • David Duchovny elkezdett kampányolni az X-Akták 3 (The X-Files 3) mellett. A színész szerdán feltűnt Jay Leno show-jában, és elárulta, hogy jómaga, Chris Carter és Gillian Anderson is benne lenne a folytatás elkészítésében. Majd pedig biztatta a rajongókat, hogy írjanak levelet a Foxnak, hogy megvalósuljon a harmadik rész.
  • Már csak kis híja, hogy Tina Fey aláírjon Shawn Levy készülőfélben lévő vígjátékába, a This Is Where I Leave You-ba. A színésznővel a végső tárgyalások zajlanak, aki Jason Bateman, Malin Akerman, Zac Efron, Leslie Mann, Jason Sudeikis és Goldie Hawn mellé szerződhet le. A munkálatokat előreláthatólag júniusban kezdik New Yorkban.
  • Mostanság készült interjú a The Muppets… Again! producerével, David Hobermannal, aki elkotyogta, hogy Bret McKenzie öt vadonatúj dalt ír kimondottan ehhez a folytatásfilmhez. A filmen jelenleg is dolgoznak Londonban, a Pinewood Studiosban.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból