2013. március 4., hétfő

Casting 04.03.13.

  • Bryan Singer rendező Twitterjén jelentette be az X-Men: Days of Future Past legújabb szereplőjét, aki nem más, mint az Életrevalókból (The Intoucables) ismert Omar Sy. Azonban arról nincs információ, hogy kit fog játszani a afroamerikai színész.
  • Szombaton olvashattatok a készülőfélben lévő Evil Dead 4-ről, amelyről most Sam Raimi legújabban azt ködösítette, hogy a "választ" kikényszerítették belőle. (haha) Ugyanakkor azt is elárulta, hogy most mindennél jobban szeretné elkészíteni a folytatást.
  • Nocsak, nocsak. Elvileg a Walt Disney hozta nyilvánosságra a Brad Bird rendezésében, George Clooney és Hugh Laurie főszereplésével készülő Tomorrowland sztoriját, amely egyelőre nem hivatalos, ezért nem kapott külön hírt: Egy tinédzser lány, egy harmincas éveiben járó, Tomorrowlandből kitagadott zseni és egy robotlány áll a történet középpontjában, akik együtt vágnak neki, hogy kiderítsék, mi zajlik valójában Tomorrowlandben, ahol a tudomány jóval fejlettebb, mint a Földön.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

ha megkérhetlek a "néger"-t írd át színesbőrűre vagy feketére. tudni illik ezt sértésnek veszik. nem azt mondom, hogy az olvasottságot többnyire afroamerikaiakból áll, de egy romára sem írnád, hogy cigány.

függő írta...

Jogos, pedig szoktam figyelni az ilyenekre, de ezúttal átsiklottam fölötte. Köszi a jelzést ;)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból