2013. március 5., kedd

Casting 05.03.13.

  • Az elmúlt hónapokban nem túl jókat hallottunk az Igazság Ligája (Justice Leauge) filmről, ám a legújabb szóbeszéd szerint Christopher Nolan produceri felügyelete alatt készül a Warner és a DC közös szuperhősös projektje. Ráadásul e "hír" szerint Christian Bale visszatér Batman, Henry Cavill pedig Superman szerepében.
  • A Marvel góréja, Kevin Feige nyilatkozott a Guardians of the Galaxyról, amelyről kiderült, hogy szinte teljes egészében az űrben fog játszódni, és amikor elhangzott a kérdés, hogy lesz-e köze a Bosszúállók 2-höz (The Avengers 2), akkor különálló filmként emlegette.
  • Mától hivatalos a hír, hogy Halle Berry is jelen lesz a gigantikusnak ígérkező X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) című szuperhősös folytatásfilmben. Természetesen Ciklon szerepében tér vissza a színésznő, és mint látjátok, meglett a hivatalos magyar cím is, a premierre pedig jövő nyáron kerül sor hazánkban (is).
  • Rebecca Hall-t gyorsan meg is győzték a Transcendence egyik szerepére, és a színésznő már hivatalosan is aláírt a szereplőgárdába. Hall nemrégiben a Tolvajok városában és a Vicky Christina Bacelonában is szerepelt, de A tökéletes trükkben (The Prestige) is feltűnt, következőnek pedig a Vasember 3-ban (Iron Man 3) láthatjuk majd őt.
  • Jeffrey Dean Morgan szerepet kapott a Solace című thriller-drámában, amelyet Alfonso Poyart fog rendezni, és amelynek főszerepére Anthony Hopkins jelentkezett be korábban, később pedig Colin Farrell is csatlakozott hozzá. A stáb május 20-tól ragad kamerát Detroitban.
  • Harrison Ford ismét vígjátékra vágyik? Nagyon úgy néz ki, hiszen épp tegnap vállalta el az Anchorman: The Legend Continues egyik szerepét. A filmet Adam McKay rendezi, és a forgatásra hónap végétől kerül sor Atlantában.
  • Steven Spielberg mini-sorozatot készít Stanley Kubrick forgatókönyvéből, amely eredetileg filmnek készült, és amely a francia vezető, Bonaparte Napoleon életét fogja bemutatni. Kubrick 1961-ben írta a forgatókönyvet, amit sohasem használtak fel. 2001-ben, Kubrick halála után két évvel készült el az A. I. Mesterséges értelem (Artificial Intelligence: AI), amelyet Speilberg Kubrick családjával álmodott nagyvászonra.
  • Peter Jackson fantasztikus kalandfilmje, A hobbit: Váratlan utazás hivatalosan is átlépte világszintű bevételeivel az $1 milliárdos álomhatárt, amelyből $300 milliót köszönhet hazájának, a maradékot pedig a világ többi részének. Ráadásul ugye még DVD-n és Blu-rayen a napokban jelenik meg odakint, és itthon is hamarosan.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból