2013. március 7., csütörtök

Casting 07.03.13.

  • Mostanság hallottunk róla, hogy a 007 - Skyfall rendezője, Sam Mendes 75% eséllyel visszatér, hogy megrendezze a Bond 24-et. Ma reggelre virradóan maga Mendes nyilatkozott, és elárulta, hogy a producerek valóban felajánlották neki a rendezői széket, de egyelőre nem született döntés részéről, és pihenőidőre vágyik, hiába az egyik legjobb élménye volt a Skyfall elkészítése.
  • Néhány héttel ezelőtt olvashattatok róla, hogy a Walt Disney Studios elkészíti az 1952-es vígjáték, a The Stooge feldolgozását, méghozzá animációs és élőszereplős részeket is tartalmazó változatban. Azonban ma reggelre ennek az ügynek a végére is pont került, ugyanis elvileg Roger Nyúl (odakint jön Blu-rayen) jelentette be, hogy nem másról van szó, mint pletykálkodásról. Vajon melyik hír igaz?
  • Nemrég debütált az amcsiknál a Dark Skies című thriller, melynek főszereplője, Keri Russell nem kisebb pozíciót fog betölteni, mint a Dawn of the Planet of the Apes női főszereplőjét. Hoppá, ennek örülés van, bár a karakteréről nem árultak el semmit.
  • Edward Norton is szerepet kapott a tegnap is említett Birdman című vígjétékban, aki Michael Keaton, Emma Stone, Naomi Watts és Zach Galifianakis mellé írt alá. A forgatást még mindig áprilisban kezdik, és a helyszín pedig még mindig New York.
  • Eléggé úgy tűnik, hogy a Comedy Central népszerű szitkomja, A munka hősei (Workaholics), amelyhez idén januárban rendeltek be még két évadot, nagyvászonra kerül. Egyelőre ezek csak távlati tervek, és Anders Holm elmondása szerint nem A munka hősei mozifilmről van szó, de vicces lesz. LOL.
  • Nincs megállás, készül ügye az 1982-es Poltergeist - Kopogó szellem (Poltergeist) feldolgozása, amelynek élére az MGM megszerezte Gil Kenan (Szikraváros) rendező. A szereplők bejelentése és a további részletek egyelőre váratnak magukra.
  • A Bill & Ted 3 című folytatásfilm körül is akadnak bajok, amelynek rendezését Dean Parisot vállalta el tavaly novemberben. Alex Winter nyilatkozott a projektről, amelynek Ed Solomon és Chris Matheson által papírra vetett forgatókönyve újraírásra szorul. Őszintén? Nem értem, minek erőltetnek ilyen és ehhez hasonló - Szellemirtók 3 - projekteteket.
  • Leia hercegnő megformálója, Carrie Fisher tegnap hivatalosan is kijelentette, hogy visszatér korábbi szerepében a Star Wars: Episode VII-ben (Star Wars 7). Aztán pedig azzal viccelődött, hogy majd egy intergalaktikus öregek otthonában láthatjuk őt. Később pedig elmondta, hogy ugyanolyan lesz, mint régen, csak idősebb és lassabb. Nem sokkal ezután pedig ténylegesen beismerte, hogy csak viccelődött az egész visszatéréssel. Jön a farkas?
  • Még mindig nincs vége: Michael Haneke, a Szerelem (Amour) rendezője Oscar-díjjal gazdagodott a 85. Oscar-díjátadón, aki összedobta a Star Wars: Episode VII (Star Wars 7) trailerét, amelyet erre felé csekkolhattok.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból