2013. március 12., kedd

Casting 12.03.13.

  • A Támadás a Fehér Ház ellen (Olympus Has Fallen) rendezője, Antoine Faqua úgy nyilatkozott a sínylődő sorsú 24 mozifilmről, hogy ez bizony nem fog elkészülni, mivel a projekt halott.
  • A Marvel illetékesei ezen a héten találkoznak a WWE egyik emberével, Dave Bautistával, akit a Guardians of the Galaxy egyik szerepére néztek ki. Amennyiben sikerül dőlőre jutniuk, Draxot, a pusztítót alakíthatja, akinek szerepére korábban Jason Momoa tűnt első számú befutónak, ám bennfentesek szerint a színész időt kért.
  • Bryan Singer rendező nem volt rest elénk vetni az X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) szinte teljes szereplőgárdájának nevlistáját, azonban a rosszfiú kiltéről eddig csend volt. A legújabb pletykák szerint Apocalypse-et emlegetik a posztra, akire rákérdeztek Singernél, és egészen érdekes módon nem mondhatott róla semmit.
  • David Strathairnnel kezdődtek meg a tárgyalások, hogy csatlakozzon a Godzilla szereplőgárdájához, amely a Warner Bros. és a Legendary Entertainment égisze alatt készül. Arról viszont nem érkezett hír, hogy milyen jellegű szerepet ajánlottak fel az Alphas sorozat egyik főszereplőjének.
  • A Summit Entertainment rendezkedett kicsit a közeljövőben érkező filmjei között. Például a korábban augusztus 2-ára bejelentett RED 2 már két héttel hamarabb, július 19-én érkezik odakint, míg a Szemfényvesztők (Now You See Me) június 7-e helyett május 31-én nyit.
  • Ridley Scott és a Machinima közös szerződést kötöttek, amelynek értelmében Scott producerként bábáskodik 12 sci-fi rövidfilm fölött, amelyek természetesen a Machinima égisze alatt valósulnak meg majd a jövőben.
  • James Gandolfinivel tárgyalnak, hogy szerepeljen az Animan Rescue-ban Tom Hardy és Noomi Rapace oldalán. Perpillanat nem világos, hogy mikortól ragad kamerát a stáb Michael R. Roskam rendezővel az élen.
  • Michael Fassbender érdeklődését mutatta ki a Jane Got a Gun főgonosza felé, ám a színésznek vissza kellett lépnie a szereptől, ugyanis nem fér össze a film forgatása az X-Men - Az eljövendő múlt napjaival (X-Men: Days of Future Past). Viszont már meg is van az utódja Jude Law személyében.
  • Maggie Q, Zoë Kravitz és Ansel Elgort is szerepet kaptak a Divergent című készülőfélben lévő fantasy adaptációban, amelynek főszerepére korábban Shailene Woodley szerződött le. A címkék segítenek felidézni, hogy miről is van szó. A forgatás tavasszal kezdődik Chicagóban Neil Burger vezénylésével.
  • A Drafthouse Films megszerezte a Cheap Thrills című sötéthumorú thriller-vígjáték Észak-Amerikai forgalmazási jogait, amelyet a 2013-as SXSW Film Fesztiválon mutatnak be a világon elsőként. A főszerepben: Sara Paxton, Ethan Embry, David Koechner, Amanda Fuller. Jelenleg konkrét premierdátumuk még nincs.
  • Aligha szükséges Melissa McCarthyt bemutatni, akinek a 20th Century Fox és a Chernin Entertainment felajánlotta a St. Vincent de Van Nuys című Black Listről származó vígjáték női főszerepét. Férfi frontra Bill Murray írt alá, és $13 millióból készül majd a film.
  • A LucasFilm tegnap bejelentette, hogy a Star Wars: A klónok háborúja (Star Wars: The Clone Wars) animációs sorozat az 5. évaddal véget ér, azonban új Star Wars sorozatban gondolkodnak helyette, azonban a történetről nem árultak el semmit.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból