2013. március 16., szombat

Casting 16.03.13.

  • A Warner Bros. kitűzte a Jupiter Ascending című sci-fi premierjének napját 2014. július 25-ére, azaz ekkorra kell leszállítania tesóknak (Andy Wachowski és Lana Wachowski), akik legújabban a Wachowski Starshipnek hívják magukat.
  • A Universal Pictures közleményében azt írja, hogy gyorsan reagál is a hackertámadásra (gyorsan?!), miszerint Emma Watson fogja alakítani A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) főszereplőjét, Anastasia Steele-t. A stúdió mindössze annyit mondott, hogy még senkit nem szerződtettek le, avagy még bármi lehet.
  • A Summit Entertainment és a Lionsgate újabb Divergent szereplőt jelentettek be, aki nem más, mint Theo James (Underworld 4 - Az ébredés). James egy Four nevű figurát fog alakítani ebben a futurisztikus kalandfilmben. A forgatásra áprilistól kerül sor Chicagóban.
  • Szép lassan gyűlnek az Anchorman: The Legend Continues szereplői is, most épp Greg Kinnearral és Josh Lawsonnal gazdagodott a stáb, azonban egyikük szerepét sem jellemezték. A filmen jelenleg is ügyködnek Atlantában.
  • Shawn Ryan tévés guru keze alatt készül a Beverly Hills-i zsaru (Beverly Hills Cop) tévésorozat, amely majd a CBS csatornán kerül adásba, és Ryan twitterjén osztotta meg az első képeket. Az egyiket itt, a másikat pedig itt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból