2013. március 19., kedd

Casting 19.03.13.

  • Gareth Edwards rendező készen áll a Godzilla forgatására, amit még ebben a hónapban elkezdenek Vancouverben, és ez már biztos. Szintén ehhez kapcsolódó hír, hogy Ken Watanabe csatlakozott a szereplőgárdához, így Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, David Strathairn és Bryan Cranston mellé írt alá a japán származású színész.
  • Michael Bay rendező pedig Chicago szeles utcáira tér vissza, hogy leforgassa a megújuló robotos franchise legújabb etapját, a Transformers 4-et. A Transformers 3 forgott itt korábban. A már biztos szereplők: Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor.
  • Újra szóba került a Warner Bros. és Guy Ritchie rendező közös kollaborációja, a The Man from U.N.C.L.E., amelynek főszerepére most Tom Cruise-t nézték ki, akivel el is kezdődtek a korai tárgyalások.
  • Ma csupa rendezőket emlegetős hírem van, ugyanis Michael Gracey elvállalta, hogy megrendezi az Elton John életrajzi filmet, a Rocketman-t, amelynek a Rocket Pictures ad otthont. A forgatókönyv Lee Hall (Hadak útján) nevéhez fűződik, aki még korábban vállalta el eme nemes feladatot.
  • Nick Jonas írt alá a Careful What You Wish For című thriller férfi főszerepére, amelyben női fronton Isabel Lucas domboríthat. A rendezés Elizabeth Allenre (Vámpírnaplók) vár, aki Chris Frisna és Gregg Hurwitz forgatókönyvéből dirigálhat. A forgatást április 22-én kezdik az észak-karolinai Charlotte-ban.
  • Eléggé úgy tűnik, hogy nem kisebb színésznőt győztek meg az A Million Ways to Die in the West egyik szerepére, mint Sarah Silvermant. Silverman legutoljára a Volt egy táncban (Take This Waltz) szerepelt, de a Rontó Ralph egyik karakterének is ő kölcsönözte a hangját.
  • Joel Silver producer és a StudioCanal közös erővel készítik el John Carpenter 1981-es klasszikus akciófilmje, a Menekülés New Yorkból (Escape from New York) újragondolt változatát. Egyelőre a projektnek sem írója, sem rendezője nincs, és a történetről sem árultak el semmit, viszont Joel Silver dolgozik egy vadonatúj történeten.
  • Jon M. Chu (G.I. Joe - Megtorlás) rendezi az 1987-es He-Man - A világ ura (Masters of the Universe) feldolgozást, és rendező arról beszélt, hogy reménykedik benne, hogy Dolph Lundgren, az eredeti változat főszereplője legalább egy vendégszerep erejéig visszatér ebben a remake-ben. Perpillanat nem világos, hogy kik lesznek a főszereplők, de nem csak a premier napja, de még a forgatás kezdőnapja sem ismert.
  • A Magnet Releasing bejelentette, hogy megszerezték a Milo című horror-vígjáték Észak-Amerikai forgalmazási jogait, amelyet Jacob Vaughan írt, majd rendezett Ken Marinóval és Gillian Jacobsszal a főszerepben. A film a 2013-as SXSW Film Fesztiválon mutatkozott be az odalátogatók előtt.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ennyi! Ezt mondtam! Bay ismét össze-vissza ígér azt átkúrja az embert. Chicago ismét a helyszín ergo megint Amerika menti meg a világot a robotokkal egyetemben. Már most elkönyvelem egy szar folytatásnak.
Amúgy nem tanultak a District 9-ből? Hogy nem csak az amcsikat támadják meg az idegenek legyenek azok robotok vagy ufók, tökmind1?

függő írta...

Megértem a felháborodásodat... abszolút.

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból