2013. március 15., péntek

Charlie Day és Jason Sudeikis újra a Förtelmes főnökök rendezőjével

HORRIBLE BOSSES

A Förtelmes főnökök főszereplői, Charlie Day és Jason Sudeikis ismét együtt fognak dolgozni Seth Gordon rendezővel, méghozzá a One Night on the Hudson című vígjátékon - számolt be a Deadline.

A történet középpontjában egy újonc rendőr áll, aki kézre kerít egy bűnözőt, azonban mindkettejüknek menekülniük kell néhány korrupt zsaru elől. Arról pontosan nem tudunk semmit, hogy melyik színésznek milyen szerepet szántak a készítők.

Seth Gordon rendezi a filmet T.J. Fixman forgatókönyvéből, aki olyan videojátékokban vett részt íróként, mint a Resistance 2, az Overstrike vagy a Ratchet and Clank széria. Ez lesz számára az első filmhez készített forgatókönyv.

Mary Parent és Cale Boyter produceri posztot fognak betölteni, azonban a forgatás kezdőnapjáról nem szólnak a hírek. Nemrégiben arról olvashattatok, hogy Charlie Day és Jason Sudeikis is elvállalta a Förtelmes főnökök 2 (Horrible Bosses 2) két főszerepét Jason Batemannel együtt, amelyet szintén Seth Gordon rendez, viszont nem világos, hogy melyik projekt kerül sorra hamarabb.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból