2013. március 16., szombat

Christian Bale lehet Mózes és Ridley Scott rendezi

High Quality Wallpaper

Jelenleg elég felkapott téma Hollywoodban a Bibliai témakör, és a 20th Century Fox filmjében, amely az Exodus címet kapta, Christian Bale alakíthatja Mózest - számolt be a hírről a Deadline. A Warner égisze alatt készülő változatról erre felé olvashattatok még tavalyelőtt novemberben.

Perpillanat nagyon gyerekcipőben jár a Bale-lel való tárgyalás, de a stúdió gyorsan a tettek mezejére akar lépni a projektet illetően. A filmet Ridley Scott rendezi Steven Zaillian forgatókönyvéből, aki újraírta a Bill Collage és Adam Cooper tollából származó eredeti szkriptet. A történet részletei nem kerültek napvilágra. Scott a tervek szerint azután kezd hozzá a munkálatokhoz, hogy befejezte a novemberben debütáló The Counselor-t.

A Warneres verziót Steven Spielberg rendezhette volna, de végül az egyezség soha nem született meg. Aztán szóba került Ang Lee (Pi élete) neve is, de ebből sem lett semmi. Stuart Hazeldine és Michael Green forgatókönyvírók elmondása alapján A rettenthetetlen-szerűen (Braveheart) mutatják be Mózes történetét.

De vajon melyik film kerül vásznakra hamarabb?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból