2013. március 13., szerda

Csapda - Az első 4DX film Európában!

A Big Bang Media Kft. bemutatja a Dwayne Johnson főszereplésével készült a Csapda (Snitch) című film 4DX változatát, amely kizárólag a Cinema City Westend új technológiával felszerelt termében lesz megtekinthető, illetve átélhető. Ez lesz az első, moziban bemutatott 4D film Közép-Európában.

A valós események alapján készült akciófilm március 14-től egyedülálló 4DX formátumban a Cinema City Westend műsorán!

Csapda_4DX

Ízelítő:

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ha valaki nem tudná mi az a 4Dx

Első európai 4DX mozitermét a Cinema City hálózat a WestEndben alakította ki - tájékoztatta az MTI-t szerdai közleményében a cég.
A filmek audiovizuális élményét az új technológia részletesen megkoreografált levegő-, víz-, illat-, mozgás és vibrációs hatásokkal teszi teljessé. A 4DX moziterem ülései képesek előre, hátra és oldalra dőlni, emellett az ülésekbe épített hatások - légáramlatok, arcra irányuló vízpermet, illatok, hát- és lábcsiklandozás, valamint vibrálás - is segít abban, hogy a nézők a vásznon zajló történet részesévé válhassanak.

A közlemény szerint a budapesti moziteremben elsőként a Csapda című akciófilmet vetítik 4DX-es formátumban, március 21-től pedig a Croodék című családi animációs filmet tűzik műsorra.

Az első 4DX mozitermeket Dél-Koreában szerelték fel a szükséges technológiával, azóta már negyven működik szerte a világban. 2013 első felében Lengyelországban, Csehországban, Bulgáriában és Japánban további tíz 4DX moziterem megnyitását tervezik

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból