2013. március 1., péntek

Jena Malone a viktoriánus kori Londonban űz szellemet

Jena Malone a viktoriánus kori Londonban űz szellemet

Jena Malone szerepet kapott az Angelica című indie thrillerben, amely a Pierpoline Films égisze alatt, Mitchell Lichtenstein (Mély harapás) rendezésében készül - íjra a Deadline híre.

A színésznő Constance-t, egy fiatal lányt fog alakítani a filmben, aki beleszeret egy jómódú orvosba, aki később feleségül is veszi. Miután komplikációk lépnek fel lányuk, Angelica születése közben, a pár kénytelen cölibátusba vonulni, amely igencsak próbára teszi kapcsolatukat. És ha mindez nem lenne elég, a családnak még egy otthonukat sújtó természetfeletti erővel is meg kell birkóznia.

Arthur Phillips azonos című 2007-es könyve adja majd a forgatókönyv alapjait, ami több szemszögből meséli el a történetet. Egyelőre azonban nem világos, hogy Mitchell Lichtenstein fogja-e írni a forgatókönyvet, vagy valaki másra bízzák az adaptálást. Joyce M. Pierpoline produceri posztot tölt be a projekt életében a Pierpoline Films nevű produkciós cégén keresztül.

Jane Malone-t nemrégiben a History Channelen futó mini-sorozatban, A Hatfield-McCoy viszályban (Hatfields & McCoys) láthattuk, következőnek pedig Az éhezők viadala: Futótűzben (The Hunger Games: Catching Fire) tűnik majd fel idén ősszel.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból