2013. március 7., csütörtök

Jessica Chastain alakíthatja Tarzan párját, Jane-t

Jessica Chastain alakíthatja Tarzan párját, Jane-t

November óta csend lengte körül a Warner Bros. égisze alatt készülő Tarzan újragondolást, amelynek rendezését akkor David Yates (Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész) vállalta magára. Azonban ma a The New York Post tudósítása szerint az Oscar-jelölt Jessica Chastain a legesélyesebb Jane szerepére. Egyelőre nem világos, hogy a szerepet hivatalosan is felajánlották-e a színésznőnek.

Szintén novemberi hír, hogy a True Blood sorozat sztárja, Alexander Skarsgard a legesélyesebb a dzsungel királya, III. John Clayton, azaz Tarzan szerepére. A történet szerint Tarzan Kongóba látogat Viktória királynő nyomatékos kérdésére, hogy kivizsgáljon egy viszályt. Samuel L. Jacksonnal is folynak a tárgyalások, hogy vállalja el George Washington Williams, a polgárháborús veterán szerepét, aki csatlakozik embereivel Tarzanhoz, hogy közösen állítsanak meg egy velejéig romlott hadurat. Korábban Henry Cavill és Charlie Hunnam neve is szóba került a címszerep kapcsán.

David Yates rendezi a filmet Stephen Sommers és Stuart Beattie forgatókönyve alapján, amelyet Edgar Rice Burroughs 1912-es regényéből, a Tarzan of the Apes-ből adaptáltak.

Perpillanat sajnos a forgatás részletei nem ismertek.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból