2013. március 9., szombat

Jön a Bosszúállók horror verziója Drakulával, Frankenstein szörnyével…

Jön a Bosszúállók horror verziója Drakulával, Frankenstein szörnyével...

A Heat Vision Blog értesülései szerint a Benderspink megszerezte Monster X címre hallgató forgatókönyv opciós jogait, amelyet Ahmet Zappa jegyez társíróként, és ami lényegében a Bosszúállók vénáját követi, csak épp a horrorfilmek klasszikus alakjai a főszereplők.

A történetben feltűnnek olyan már jól ismert horrorfilmes figurák, mint Dracula, Frankenstein szörnye, Mr. Hyde, és még sorolhatnám, akik összefognak, hogy megvédjék az emberiséget egy hatalmas fenyegetéstől. A Monster X a szörnyek számát, azaz a római tízest takarja. Ahmet Zappa és egy nevét rejtegető író közösen álmodták papírra a forgatókönyvet. A Benderspink úgy tervezi, hogy egy kicsit még kotlik a szkripten, mielőtt megkörnyékeznek vele potenciális vásárlókat.

Ahmet Zappa produceri tisztséget fog betölteni Chris Bender, J.C. Spink és Jake Weiner oldalán. Ahmet Zappa producerként tutujgatta a Timothy Green különös életét (The Odd Life of Timothy Green), jelenleg pedig egy másik szörnyes projekten, a Monster Witness Relocation Programon dolgozik, amely a Disney égisze alatt készül.

A forgatást még nem mostanság kezdik - sajnos.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból