2013. március 19., kedd

Készül a Boszorkányvadászok 2

Készül a Boszorkányvadászok 2

A Deadline hozta a hírt, miszerint a Paramount Pictures és az MGM megerősítette, hogy dolgoznak a Boszorkányvadászok folytatásán. Mindezt tegnap jelentették be, amikor a film világszintű bevételei átlépték a $200 millió dolláros határt, amely mindkét stúdiónak elegendő volt, hogy bólintsanak a Boszorkányvadászok 2-re (Hansel and Gretel 2).

Jeremy Renner és Gemma Arterton remekeltek az első részben, amit februártól láthatott a hazai moziközönség. A két színész vélhetőleg visszatér a második részben is, de hivatalosan még nem erősítették meg. Továbbá nem érkezett információ arról, hogy Tommy Wirkola író-rendező ismét kézbe veszi-e a gyeplőt. Ugyan hazájában csak $54,7 milliónál jár az $50 milliós költségvetésből vászonra álmodott sötét fantáziafilm, azonban a $205 milliós összbevétel mégis kárpótlás a hazáján belüli nem túl fényes sikerre.

Beau Flynn a folytatás elkészítését is tutujgatja producerként a Gary Sanchez Productions-ös Will Ferrellel, Adam McKay-jel és Kevin J. Messickkel egyetemben.

Hogy mindebből mikor lesz valami, arról egyelőre nem fúj a sötét erdő szele.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból