2013. március 6., szerda

Will Gluck filmet rendez Agatha rejtélyes eltűnéséről

Will Gluck filmet rendez Agatha rejtélyes eltűnéséről

Will Gluck (Könnyű nőcske, Barátság extrákkal) elvállalta, hogy megrendezi az Agatha-t a Paramount Pictures felkérésére - közölte a hírt a Deadline. A forgatókönyvvel Allison Schroeder már elkészült.

A történet - főként - 11 napot ölel fel, azt az időszakot, amikor a híres Agatha Christie-nek 1926 decemberében nyoma veszett. Miután erőteljes hajtóvadászat indult a írónőért, végül az Angliában található yorkshire-i Swan Hydropathic Hotelben találtak rá, ahová Mrs. Teresa Neele-ként jelentkezett be, és azt állította, hogy Fokvárosból származik.

A forgatókönyvet akció-kalandfilmként jellemezték, pontosan mintha kereszteznénk a Sherlock Holmes és A smaragd románca (Romancing the Stone) című filmeket, csak épp az előbb taglalt esemény húzódik a háttérben.

Mary Parent és Cale Boyter producerként lesz jelen a Disruption Entertainmenttel maguk mögött, de jelen lesz még a Benderspink-es Chris Bender, J.C. Spink és Jake Weiner is ugyanebben a tisztségben.

Gluck nemrégiben vállalta el, hogy forgatókönyvet adaptál az Annie feldolgozáshoz, majd filmet rendez belőle a Sonynak Quvenzhané Wallis (A messzi dél vadjai) főszereplésével, úgyhogy az Agatha-t még nem mostanság várjátok.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

"Miután erőteljes hajtóvadászat indult a színésznőért..."

Írónő? :P

Kár, hogy nem mostanában lesz, nagy rajongója vagyok a hölgy munkásságának.

függő írta...

Köszi, javítom is. Hittem az eredeti szövegnek.... Hiba volt! :) Bár így utólag belegondolva...

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból