2013. április 18., csütörtök

5 színész, akik esélyesek az új Tony Stark szerepére…

A minap olvashattátok, hogy Robert Downey Jr. a Bosszúállók 2 (The Avengers 2) után nyugdíjba vonul a szuperhősös filmektől, beleértve azt is, hogy abban bújuk utoljára Tony Stark bőrébe. Azonban a Walt Disney Pictures és a Marvel Studios természetesen nem így gondolja, ráadásul korábban szóba került a Vasember reboot (címkék segítenek) is.

Nézzük az öt legesélyesebb színész a szerepre:

1. Timothy Olyphant (44 éves)

01

2. Leonardo DiCaprio (38 éves)

02

3. Jon Hamm (42 éves)

03

4. Colin Farrell (36 éves)

04

5. Norman Reedus (44 éves)

05

Minden szkeptikusságot félretéve szerintem esélytelen, hogy bárki is hozza ugyanazt a színvonalat, mint Robert Downey Jr. ... Egyszerűen rá öntötték ezt a szerepet, viszont annyi szent, hogy kétségkívül tehetséges az öt jelölt, csak egyikük sem az az igazi Playboy, milliárdos és zseni alkat.

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az 5 közül akkor már inkább Colin Farrell... de az előző filmjeit megnézve nem tudom hogy tudná-e hozni a szerepet... De ő még csak 36 éves... a többség meg 40 felett van és azé elfog telni jó pár év a következő Vasember filmig az tuti....

lazalaci21 írta...

Én is inkább Colin Farrellt tudnám elképzelni a szerepre... :D

függő írta...

Én meg Robert Downey Jr.-t. :)

Névtelen írta...

Downey Jr. pótolhatatlan! Olyan mint a Rozsomáknak Hugh Jackman!
Amúgy ha választanom kéne akkor:
DiCaprio-t nem tudnám elképzelni ilyen szerepben, Jon Hamm-nak meg inkább egy Max Payne-t kéne eljátszania, Colin Farrell lenne a legnevetségesebb Vasember szóval kilőve, Norman Reedus meg maradjon és aprítson még zombikat, ő se lenne jó Stark-nak.
Szerintem Timothy Olyphant lenne a legjobb a felsoroltak közül. A körszakáll még jól is állna neki, de ez nem változtat azon, hogyha Rob végleg otthagyja Stark-ot akkor engem sem fog tovább érdekelni ez az egész.

Névtelen írta...

"csak egyikük sem az az igazi Playboy, milliárdos és zseni alkat"
Szerintem meg pont dicaprio az akire ráillene a playboy és a milliárdos karakter szerepe, még jobban illene rá mint Downey Jr. nak szerintem... Azért mondja mindenki hogy pótolhatatlan mert ő a vasember 3 része már, ha valaki más lett volna akkor arra is ugyan úgy rámondanák az emberek hogy pótolhatatlan. Dicaprio az új deniro ezt maga Martin Scorsese mondta, a legnagyob!

bfrenk írta...

DiCaprio szerintem jó Tony Stark lenne! Ő az az 5 felsorolt közül, aki szinte minden szerepet jól eltud játszani, így szerintem ő lenne a legjobb Vasember.

függő_offline írta...

DiCaprio akkor lenne jó Starknak, ha leadna pár kilót... mondjuk olyan 15-öt legalább, úgy igen, de jelen állapotában tuti nem. Persze amúgy ő a No.4 szerintem legjobb férfi színészek között, szóval félreértés ne essék, csak hát... majd meglátjuk.

Névtelen írta...

Timothy Olyphantot mondanám következő Starknak noha tény és való hogy Downey Jr. tényleg nehéz lesz lekörözni és pótolhatatlan. A többi színész is jó DiCaprio egyik legjobb színész de nem való erre a szerepre, Colin Farrel sem a Mad Menes vagy milyen sorozatos csávót nem ismerem. És hát az utolsó Norman Reedus alias Daryl hát egy zombi huntert sem tudnék elképzelni.

Névtelen írta...

Kinézetre, nekem Farrell, színészileg DiCaprio. Amúgy nem úgy volt, hogy visszavonul egy időre? (Leonardo)

függő írta...

Névtelen 19:16

Dede, bizony hogy ezt nyilatkozta DiCaprio.

Névtelen írta...

Robert Downey Jr. Nagyon jó színész, számtalan filmben ezt már be is bizonyította! Akik itt vannak szintén nagyon jó színészek. De Downey volt olyan "szemét" hogy ezt a karaktert nem hogy megformálta, hanem ő maga lett Tony, és ezt nincs az a színész óriás aki el tudná venni tőle! Legalábbis sok sok ideig még nem. Mikor majd öreg papók leszünk és csinálják a remaket akkor is arra emlékszünk majd hogy "Robert volt az igazi", de akkor már nem számít. Szóval nem, ha nem tudják megvenni, akkor felesleges a film, ez olyan mintha valaki bemenne helyettem dolgozni, és azt mondaná hogy ő én vagyok... (szerintem) :)

Megjegyzés küldése

Filmnews.hu - Hírek egyenesen Hollywoodból